• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAŁE OGŁOSZENIE DUSZPASTERSKIE :rofl2::-D:rofl2:

Wróciłam właśnie z Biedronki i nie wiem czy w Waszych jest to dostępne, ale są właśnie rajstopki dla maluchów za 8,99 w bardzo ładnych wzorach z Puchatkiem, Myszką Miki, itp :blink: i są takie fajne trójwymiarowe naklejki dużego formatu z Zygzakiem McQueenem i z Wróżkami po 17,99 :happy:

koniec ogłoszeń !!!:-D

Dzisiaj to już nie dam rady, ale jutro z rana cel -----> Biedronka!
Dzięki Bogusiu :*:*:* A wiesz może jaka rozmiarówka rajstopek? Bo potrzebuję też dla Mańka :blink:

Właśnie się dowiedziałam, że w naszej Biedronce rajtuz nie ma :-( Szkoda...

Ostatnia edycja:
Made u mnie było za dużego wyboru, bo już było przebrane, ale widziałam do 86 cm i już w innym miejscu była większa rozmairówka, tylko ceny nie pamiętam :dry: i tam były już do 122 cm :tak:

aha i pieluszki Huggies też są w promocji :tak: takie kartoniki :tak:

hejka

jestem, kolezanka poszla z dziecmi jakies 30min musialam salon doprowadzic do porzadku, naczynia wrzucic do zmywarki
bylo bardzo przyjemnie, dzieci sie razem bawily
kolezanka przyniosla pyszne gofry domowej roboty, a filutek dostal w prezencie piekne kapcie :)
( boze ile to dziecko ma par kapci ??????? :baffled::szok: ...)

carola : dziex ze zauwazylas moja nieobecnosc :)
ninka piekne!!! i jaka kruszyna :) i szok... faktycznie ninka podobna do filutka... ;)
normalnie szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

wiolka : super te kompleciki!!!!!!!!!!! piekne !!! bierz! :)

ja te zlubie dziewczynki w blekitach :)

mary : fajny kierunek :) pielegniarka bym byc nie mogla, ale polznictwo jak najbardziej mi sie podoba :))))))))))

Rurka powiem Ci tak, jeśli chodzi o Huggies Newborn, to ja byłam zachwycona, bardzo miękkie, wykończenie na pępuszek, dobrze wyprofilowane :tak: ale późniejsze, już 3 rozmiar i wyżej, są ok, ale wolę Pampers mimo troszkę wyższej ceny :tak: generalnie, to tylko moja opinia, ale musisz sama wypróbować i się przekonać :-)

reklama
rureczka - ja mogę powiedzieć jedynie to co lubią pupy moich dzieci, a wiem, że pupy dzieci są różne :-)))
U nas najlepiej się sprawdzają w kolejności:
1. Pampers
2. Dada
3. Huggies

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry