• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a dziekuje paulinko :-p

czytam Was caly czas... mala byla dzis troche absorbujaca.. a teraz cyc - ciekawe, czy juz na spanie....

w lidlu tez sa teraz superfajne rajtuzki za ta cene :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paula - no zostały mu dwie pary, a wolę mieć więcej w zapasie...z wszystkich już niestety wyrósł :/ On nosi teraz 92/98 zależy...
Jak wpadną Ci w ręce to super, ale jak nie, też nie ma tragedii...przejdę się do Lidla jak pisze Kocurek, może uda mi się kupić w atrakcyjnej cenie :)))

MAŁE OGŁOSZENIE DUSZPASTERSKIE :rofl2::-D:rofl2:

Wróciłam właśnie z Biedronki i nie wiem czy w Waszych jest to dostępne, ale są właśnie rajstopki dla maluchów za 8,99 w bardzo ładnych wzorach z Puchatkiem, Myszką Miki, itp :blink: i są takie fajne trójwymiarowe naklejki dużego formatu z Zygzakiem McQueenem i z Wróżkami po 17,99 :happy:

koniec ogłoszeń !!!:-D
Boguś szarlatanie:))) Uśmiałam się:))))

Paula - ojej...no przecież :))) Nie wyganiam Cię w takie zimno na strych, czy gdzie tam te ciuszki trzymasz...? :-)))) Mam jeszcze resztki sumienia :)

Kocurek - Borysek też dzisiaj jakiś taki mało Boryskowy....stęka, jęczy, wyje, nie śpi...eeee....zęby czy jaki pieron...? :sorry2:

ufff nadrobilam w koncu hehe

asionek nie jest rozowo ale tez nie jest az tak zle. jak wiesz ze musisz wstac to poprostu zaciskasz zeby , wstajesz i robisz swoje..

najwazniejsze , ze dajesz rade :)))

Asionek - jeju, no to nieźle! :szok: Ale on faktycznie je, czy tylko sobie pociumka?

fajny kierunek wybralas :) bede trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&
je !! wczesniej ciumkal , a teraz dossie sie i zajada jakby nie jadl nie wiem ile .. mam nadzieje , ze mu to w koncu przejdzie , bo skonczy sie tak , ze bedzie niezly grubas z niego hehe

hej ponownie

asionek : to pytanie bylo retoryczne, hahahaha :) bo pod zadnym chyba wzgledem nie jest lepiej... moze opieka medyczna tansza... ( do czasu bo to sie zmieni)
opieka socjhalna : ok jak ma sie albo 5 dzieci, albo trojke i naparwde niskie zarobki... jak tylko sie przektroczy srednia krajowa ktora szalu nie robi nie ma sie nic... ja jeszcze 1 euro nie dostalam od panstwa ... a od 2go dziecka niby jest minimalna oplata 120 euro ale jakos caf nie daje nam znaku... penwie sie okaze ze tak jak becikowe suma sumarum tego nie zobaczymy hehe
choc to niby NAPARWDE jets obowiazkowe
no jedyny plus opieki socjalnej odnosnie CH i UK jaki widze : bezrobotne, rok na ponad polowie pensji. gdzie indziej ladujesz na bruku praktycznie bez niczego... no i tyle plusow widze ;)

udanej drzemki ! mam nadzieje, ze N. sie wyreguluje... Kurka lojecia nie mam od czego to moze byc... zeby mu nie ida ??

kurcze dziwne , ze nie dostajesz na maluchy kasy .. z tego co wiem nalezy sie kazdemu !
jak tak dalej bedzie i to i pewnie bezrobotne utna ...
tez nie wiem co mu sie stalo z tym spanie ? moze rzeczywiscie zeby , bo czesto jak sie przebudza to piastki juz w buziaku ma ...

Witajcie..!!asionek widzę, że teraz Ciebie dopadło :sorry2: obyś mogła odsypiać w dzień :tak:

no dopadlo i nas , za dobrze mialam hehe
odsypiam w dzien znaczy rano jak maly ma drzemke pierwsza , ale przez to troche dzien mam rozwalony , bo on spi wtedy nawet do 3 h ze mna :szok::-D w niedziele spalismy z mezem i Natem do po 12 ...az wstyd hehe
nie wazne czy plebeco czy co , najwazniejsze , ze mala spokojniejsza jest i pospac daje :)

Hej,
jaka u mnie w pracy zimnica, mam 16stopni:szok: zaraz pajacyki będę robić, bo klientów jak na lekarstwo:dry:

o matko to u nas na zewnatrz w sloncu cieplej :-D

no Boogie-kolejny kasownik w rodzince bb;)) ale najlepsze jest to,że to lewa dolna jedynka a prawą też już widać, ale nie puka:crazy:

gratki zabkow :)))

dziewczyny trzymajcie mnie bo poplyne na allegro. zobaczcie jakie fajne kompleciki ktos sprzedaje.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
rozsadku wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wow Wiola bierz ! szkoda ze moich rozmiarow nie ma hehe , cudne te ubranka :)

wpadam chwilowo przed obiadkiem-podziękować w szczególności cioci Mary-są cudne, dziękujemy i pasują nam nawet do jednej bluzki;))Zobacz załącznik 431460

pieknosci :)))

Już powinnam wychodzić, ale jeszcze zdążyłam pyknąć zdjęcia 3 ciuszków, które dziś kupiłam, wszystkich nie dam rady, wybrałam najładniejsze, pewnie zdjęcia nie oddają uroku, bo się bardzo spieszyłam, ale wyobraźcie sobie, że to wszystko jest takie malutkie, maciupeńkie....

Zobacz załącznik 431591Zobacz załącznik 431592Zobacz załącznik 431593

UCIEKAM!

cudne , a ta 2 sukienka wymiata :)))

Jaka jest zawartość cukru w cukrze?
Jakość kiepska bo robiłam ze zdjęcia aparatem...
Ale na niektórych widać jak Ninka dzierży bransoletki i kolczyki:)

Zobacz załącznik 431609Zobacz załącznik 431610Zobacz załącznik 431611Zobacz załącznik 431612Zobacz załącznik 431613Zobacz załącznik 431615Zobacz załącznik 431616Zobacz załącznik 431617Zobacz załącznik 431618

Rurka na zdjęciu nr 3 i 4 wspomniana sukienka...w sumie to mini sukienka:) Ma śliczny wzorek ale nie widać na fotce:(
Ależ ja byłam szczęściarą...jaka ona śliczna i malutka była...........

jej jaka sliczna !! i rzeczywiscie do Filutka podobna cos :)))

Paulinka poszło pw.

Dziewczyny bądźcie jutro ze mną, idę na glukozę:crazy:

trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&
sam napoj byl nawet dobry , ale to co sie zemna stalo po nim juz fajne nie bylo :/

Mi się bardzo podobał ten co Asionek chce kupić :) i jakbym miała wybierać to tylko ten, zwłaszcza, że wiele fotelików do niego pasuje :tak:

no wlasnie ja zaluje , ze dopiero na niego trafilam :) ale spacerowke napewno przygarne ! ma swietne opinie na necie no i waga mala :)
ja mam wozek spory i jezdzi nim sie super nie powiem , ale kurcze wejsc z nim np. do sklepu to juz problem , bo zwyczajnie jest za duzy !! dlatego teraz musi byc cos mniejszego , zwrotnego i latwo sie skladajacego i ten wozek spelnia wszystkie moje oczekiwania :)
maz bedzie w pracy wiosna , latem , a ja mam zamiar pojechac np. nad morze wiec wozek nie moze byc duzy i ciezko sie skladajacy , bo nie dam rady , a nie chce w domu skisnac , albo sie dusic w miescie :/

takze Rureczka jak masz wnosic i znosic sama wozek i do tego sama bedziesz np. latac po sklepach , bo mala nie bedzie miala z kim zostac , to ja pierwsze na co bym uwage zwracala to waga i wielkosc wozka :) tym bardziej , ze ty w lato rodzisz wiec jakis mega wielki , cieply wozek nie potrzebny ci za bardzo ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry