E
EEnil
Gość
Widzisz Pok,na nas zawsze możesz liczyć
))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No, ale składam...
Sama wersja spacerowa waży 16 kg. No, a druga kwestia to to, ze ma mały koszyk. Tak więc ja bym chyba nie dała rady go na 3 piętro wnieść. A na zakupy jakieś większe nie chodzę i dlatego mi ten wózek bardzo pasuje. Prowadzi się leciutko, jest zwrotny, stabilny, ma porządne koła, które nie grzęzną w śniegu. U mnie ta waga to nawet plus, bo on musi się dobrze trzymać i prowadzić, gdy jest masa śniegu. Ale kolezanka ma Quinny Freestyle. On jest lżejszy i ona jest zadowolona. Mnie się w ogóle nie podobał.
No, ale poczytaj o nim, może będzie OK dla Was. Byłaś już na glukozie? Trzymam kciuki jakby co!
Fajna ta oferta! A co do spania na brzuszku, to u nas jest tak, że Mia sporo śpi na boczku. Brzuszek jakoś nie jest jej ulubioną pozycją, choć drzemała w niej parę razy. O ile niunio ma dopływ powietrza, to chyba nie ma w tym nic złego, ze tak śpi, choć i u nas mówią, zeby absolutnie tak nie kłaść dzieci spać. Ja bym pewnie kukała na małą co chwila, by sprawdzić, czy wsio OK... Ostatnio też nam się jakoś z boku prawie na brzuszek przekręciła i ja ją odwracałam na plecki, bo ona prawie z buzią w podusi leżała... 
A dziś w ogóle pospałyśmy do 9.45!!! 

Mam więc ciut więcej energii dziś i wreszcie pójdę na siłownię!!! :-):-)Pok Robalu, ja chcę Ci tylko troszkę zająć głowęboogiedzieki za checi
na mnie takie straszenia wirtualne nie dzialajaracjonalne rozumowanie tak
![]()
li i tylko tyle 
))))))))
Ale według mnie, to najlepszy wózek pod słońcem!!! 
Ja Ci powiem, że tego racjonalizmu to ja mam czasem po dziurki w nosie... takiego durnia jak tutaj, to jeszcze z siebie nie robiłam
Aż jestem z siebie dumna