• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja za wszelkie ciasto dzisiaj podziękuję, zaraz idę gulasz robić, a tak mi się nie chce:zawstydzona/y:
Paulina one pewnie z czystej złośliwości, już cytrynę wyjęłam, w domu sobie przekroiłam a ona mi mówi ze nie można, bo wynik zafałszuje... cytryna? eh

Mary-jakby coś to ja ci mogę do NO wysłać;)))

Paulina - ojeju, to bardzo bym była wdzięczna! :-):-):-) To ja sobie wylicytuję, ale mogę podać Twój adres do wysyłki? I potem za wysyłkę do mnie też bym Ci zwróciła! :tak::tak: Albo jak wolisz, mogę Ci upolować jakieś sówki-bodziaczki dla Majeczki u mnie i po prostu wysłać. Teraz wysłałam do Allegro prośbę o przypomnienie hasła, bo już trochę minęło, odkąd używałam Allegro... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiola a po co byś chciała je odklejać-Daniel ma od 3 lat naklejki-latem planujemy malowanie to odkleimy;))ale nie żałuję-a kubuś cudnie na ścianach wygląda;)))

Mary-to wylicytuj podaj mój adres-ja dostanę i zaraz ci odeślę;)) no problemo-trzeba sobie pomagać;)

Carola znasz tego gościa ze snu?? Czy to mąż??? Ja też jestem troszkę romantyczką, choć już się w sumie pogodziłam, że w życiu to różnie bywa - u mnie czasem mój pan wychodzi z domu i zapomni cokolwiek powiedzieć :-pNa szczęście Maciuś nas teraz uczy, że bez 100 buziaczków, żółwików, cześć i przytulaczków to nie ma co się z domu ruszać!

Made nie dziwię Ci się, że się martwisz, bo każda kochająca mama się martwi - ale ja pamiętam z zeszłego roku z piaskownicy (a wtedy Maciuś też miał 2 latka), że bardzo dużo dzieci w jego wieku nie mówiło w ogóle. To przychodzi nagle. No i dużo daje kontakt z innymi dziećmi. Jeszcze masz ponad rok, żeby się tak poważnie martwić - jak za rok nie będzie mówił to już inaczej to wygląda - ale to jeszcze kupa czasu - zresztą logopeda na pewno też Cię pocieszy :-) A co do spacerków to dla mnie taka pogoda o wiele lepsza niż fajniejsza niż chlapa i zero stopni...Ale jak będzie -30 to siedzę w domu :-)

Wioluś oczywiście zahaczyłam o BIEDRONKĘ :-) I w sumie najbardziej mi te galaretki zasmakowały :-)

Zizi
dla mnie Poczek i Palemka są wzorem dla tych małych smuteczków naszych kochanych staraczek - fakt, że długotrwałe starania są trudne - ale jednak trzeba wierzyć, że na końcu jest światełko w tunelu! Już pewnie wiele razy pytałam - ale może warto czymś sobie pomóc?? Np. castagnus - próbowałaś? To jest ziołowe, nic nie zaszkodzi, a może pomoże?

Paulinka bluzeczka jak za darmo! :-p Po co mi pokazałaś? :-p

Rureczko co za GŁUPIA BABA z tą cytryną! Chyba sama sobie wymyśliła te zafałszowane wyniki....

Paulinka
a Ty jesteś fanką sówek?

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry