• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola - głupi ma zawsze szczęście;) tylko trzymajcie teraz kciuki-aby w końcu poszła ta moja ładna sukienka ciążowa-jest już licytacja, ale ja mam cenę min.-jak ją sprzedam to będę mogła coś sobie zakupić;)
bo tak to, te rzeczy co sprzedaję po maluchach,i dostaję za nie pieniążki (nie ważne czy allegro czy ktoś inny)-odkładam pieniążki na osobne konto bankowe a potem mam kasę na zakupy dla nich;))
u mnie w rodzinie raczej nie dostanę czegoś ot tak dla nich-no jedynie od szwagierki dla Mai albo teściowa czasami coś nazwozi -a ja kombinuję jak mogę;))

aha mamusie małych dziewczynek-mam na aukcji super dresik na 74 zerknijcie sobie, jest super-link w sygnaturce

reklama
Mary - Kochana....ja to z niekłamanej przyjemności namaluję :-)

Mademoiselle - a ja z niekłamanej przyjemności cos dla Was upoluję, namiary, znaczy wymiary tylko poproszę! ;-) Wiesz, muszę z przykrością przyznać, że urodziłam się malarskim beztalenciem mimo, że moja mama maluje... :zawstydzona/y::laugh2:

Niniejszym muszę się oddalić, bowiem córa wzywa.
Do później, miłe Panie!
:-)

Paulina no widzisz gdybym byla mniejsza to juz bys dawno nie miala tej sukienki...a co do sprzedawania na allegro to ja robie podobnie , teraz sprzedaje ubrania po Iwe i za to kupie wyprawke dla malego.Iwa do lata ma ubrania a w czerwcu przyjada moi rodzice na chrzest to zapewno zapach ubranek z anglii dostarcza.

wlasnie sie dowiedzialam ze mam na sprzedaz materac do lozeczka grykos-kokos.kupilam go dla Iwy do lozeczka tego ktore mialam w Irlandii , Iwa w lozeczku nie spala i tak ten materacyk lezal a teraz zachaczylam szwagierke o lozeczko ( moje zostalo w irlandii ) i sie okazuje ze jej lozeczko jest mniejsze.

rureczko jakbys wrazie potrzebowala materacyk do lozeczka to chetnie odsprzedam:-)( rozmiar materaca standard)

rurka trudno. ;-)
musze go wystawic

dziewczyny trzymajcie mnie, nie moge sie dzis powstrzymac i caly czas jem , juz mi sie niedobrze robi a nadal bym cos zjadla:szok:

reklama
Wioluś ja też ciągle jem! Dawno już się tak nie objadałam i mam straszne wyrzuty teraz.....Jak nie mogę przestać jeść to idę myć zęby...pomaga...

Rureczko i jaki materacyk wybraliście?

A czy Ajas do nas zagląda???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry