• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary - przyślesz na święta renifera alibo jakowegoś f(i)orda. Może być wzorza polarna :-D

Mademoiselle - złota kobieto, już ja Ci przyślę co będziesz chciała! :-):-):-):-):-) Ale serio serio - masz jakieś preferencje co do Twoich pociech? W co je najbardziej lubisz odziewać? A może masz na jakimś punkcie hopla, jak nasza droga Paulina? :-):-) Co do sówki, to ta z numerkiem 1 jest słodziuchna. :happy: A literki mogą być inne, niekoniecznie tak jak na obrazku. ;-)

made PROSZĘ MNIE NATYCHMIAST OŚWIECIĆ, GDZIE MASZ TE CUDA WYSTAWIONE !!! :szok:

moj chrzesniaczek (prawie) ma 2.5 roczku.. i nie ma zamiaru się odzywać do nikogo :cool2: na razie myśli :-D

reklama
Mary-zaraz tam hopla:zawstydzona/y: to taka drobna przypadłość;)

Paulina - to tak w pozytywnym znaczeniu! :-):-)

Zizi - zapomniałam Ci wcześniej odpisać, bo jakaś zalatana jestem. Ja głupia, zamiast skorzystać, ze dziecko śpi i też położyć się na trochę, to sobie wyszukuję, co tu w chacie zrobic!!!
:zawstydzona/y::crazy: No w każdym razie - nie poddawaj się, choć to brzmi głupio... Czekasz już tak długo i naprawdę w końcu sie doczekasz! :tak: Wiek tu nie ma znaczenia, moja mama urodziła mojego brata w wielku 42 lat. Coraz częściej spotyka się babeczki rodzące później pierwsze dzieci. Wcale Ci nie życzę, kochana, aż tak długiego oczekiwania, po prostu mocno trzymam kciuki i wierzę, ze Wam się uda!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry