• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulinka tak tak - sówki piękne!

Made łooo matko :szok: pozwól, że Ci wyznam miłość! Nie dość, że robisz ze mnie eksperta kulinarnego to jeszcze mi freski chcesz malować! A dałabyś parę korepetycji mojemu panu?? Jak ma mnie na duchu podnosić i komplementować???

Carola a powiedz Twój tata do tej pory sam mieszkał????

Zizi - to czuję, że Twój dzień lada dzień nadejdzie! Nie ma reguły z tymi starankami - jedni mówią, że często, inni, że lepiej nie za często - a tak naparawdę każdy ma swój czas! Wpadaj do nas częściej i łap fluidki od ciężarnych naszych!

Zizi
co do blokady psychicznej to może coś w tym jest, ale też nie ma sensu na siłę wyluzowywać i mówić sobie A CO TAM - na siłę nie da się zaprzeczyć, że się czegoś bardzo pragnie - będąc zafiksowanym na temacie też można zaciążyć :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Liluś - korepetycje to do mojego Szanownego :)) On by już Go nauczył jak należy z Damami postępować :-D))))

rureczka - misie, kotki, sówki, konie....cały folwark :-))))))))

Lil tak,tata mieszkał sam,nie ma emerytury,renty...dostaje z MOPS-u zasiłek...
Dzwoniłam do Mops-u,daliby mu dochodzącą pielęgniarkę ale on wymaga stałej opieki 24h...
Zakłady opieki to 2500/3000tysiące,najtańszy tam na miejscu 1400zł...kuźwa,nie stać mnie,zamieszkać tam nie mogę a jego zabrać do siebie też nie...nie mam miejsca:((((((((((((((((((((((((((((((((

Kochane...swego czasu z tego żyłam, ale odkąd wróciłam do Polski, poszłam do pracy, to wszystko co piękne odeszło gdzieś na bok...
I kurczę, może czas do tego wrócić...? :zawstydzona/y:

Mary - życzysz sobie jakąś konkretną sówkę z tej licytacji? ;-)

reklama
wow, właśnie sprzedałam czapeczkę zimową po Mai-moje dziecko ma duży talent do wyrastania z ubranek, więc nasza pierwsza zimówka poszła-a się nie spodziewałam, że pójdzie w ogóle...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry