• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj, chyba przemogę wstręt i kawę sobie strzelę. Sekretarka co chwilę zagląda z irytującym już pytaniem "a może jednak?"... wrrrrr
muszę cudownie wyglądać

Moi bracia mówią do siebie per młotku

oki no to kawa

reklama
no to kawa Libby;))) a Majkowa czapeczka raczej bez sowy;)

Wiola cudnie-ty sobie kobieto roboty nie wynajduj;) swoją drogą kafelki bardzo fajne i wcale nic na nich nie widać;)) serio;))

A co ma być widać?

WIOLU dziękuję. Otworzyłaś mi oczka. Pięknie wyglądasz a Iwcia sama słodycz. Chyba już kocha braciszka?
Rozmarzyłam się- nie mogę się doczekać mojego brzuszka.

kocurku te zdjecia to tak na szybko
Paulina a moze okularki czy cos ?:-) ja tam widze ze brudne . a co do kafelek to nieskromnie powiem ze mi tez sie bardzo podobaja w lazience mam takie czerwone

Libby ona tak caly czas tula sie do brzuszka.
rozmowa z Iwa
ja: Iwonka gdzie jest dzidzia?
I: w brzuchu
ja: a co tam robi?
I: przeciez spi
ja: ja jak dzidzia ma na imie?
I: braciszek.

a skad ona wziela tego braciszka to nie mam pojecia,

Ostatnia edycja:
Wiola pasowałyby te kafelki do mojej wymarzonej urządzonej kuchni-nie mam swojego mieszkania ale już wiem jak je urządzić:-)

Libby a może dziewczynka tym razem, co? to ci rzeczy po Mai poodkładam;)

reklama
Wiola miodzio:)

Kocie a co to za poematy na cześć Boogie? Tysz chem:tak:

Libby hej:)))
Zatoki mi zapchało...@ idzie:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry