• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paulina poza 3 odruchami wymiotnymi juz po wypiciu glukozy to nie bylo zle.
a wysylka paczuszki 13zl czyli tyle co moja.
kurde w piecu sie wypalilo a Lukasz za 40 min przyjedzie , zimno mi...

dzis pierwszy raz tesciowa ze mna jechala po miescie ale miala cykora:-)

carola wspolczuje naprawde, cos masz ostatnio ciezki okres w zyciu

reklama
Paulina, tesciowa po fakcie stwierdzila ze troche sie bala z poczatku a na koniec powiedziala ze parkuje i cofam zawodowo. ale mnie komplement trafil:-)
juz sie nie moge doczekac swojej paczki.
zachaczylam dzis o lumpa , kupilam spodenki, zaraz wam pokaze.zaplacilam cale 2zl
za chwile ci przysle

Załączniki

• DSCN5683[1].jpg
    DSCN5683[1].jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Jestem. Odprawiałam modły pokutne i zaczęłam składać na złotego zęba :-p:zawstydzona/y::-D

rureczka jesteś TAKA SŁODKA!!! :szok::szok::szok::szok::-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2:
i nie mam schodów :laugh2:
Zuzia będzie cukiereczek :-D:tak::-D:tak::-D

Ostatnia edycja:
Oki, położyłam Mię, może coś pośpi... A mnie już coraz bardziej brzuch boli! :eek::eek: Zmykam, bo już ze mnie nic dziś nie będzie. Okropnie się czuję, ziewam, głowa mnie zaczęła boleć do tego. :sorry: Nocka mało przespana, do tego w dzień nie było szans na drzemkę.

Wiola - hej!

Carolineee - współczuję, kochana...

Trzymajcie się!

ale jestem padnieta.
wczoraj napisalam do tego goscia od aukcji zeby mi napisal ile mam doliczyc za przesylke bo razem 6 licytacji wygralam(albo 7) i cisza... nic nie odpisuje . wkurza mnie takie cos bo wolalabym zaplacic i miec juz z glowy a nie czekac na meila jak na zmilowanie

reklama
Wiola jak ja sprzedaję na alle to zawsze pilnuje maili od kupujących-to mój biznes i trzeba się starać;)

oki zmykam poprasować, do później,papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry