• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No dobra, nic nie pospałam! :no::no: Za to ogarnęłam i odkurzyłam CAŁĄ chatę!... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: To już chyba choroba... :eek::eek::sorry:
W ogóle wyjęłam z ukrycia wszystkie ciuszki w rozm. 68, bo może niedługo Mia zacznie z 62 wyrastać. :tak: I znalazłam pokaźną kolekcję ubranek również w rozm. 74 i 80! :-):-):-):-) A to moje ulubione:

IMG_2506.jpgIMG_2507.jpgIMG_2508.jpgIMG_2509.jpgIMG_2510.jpg

Tę białą sukienusię chyyyba włożę Mii na chrzciny, o ile będzie ciepło... :-):-)

Carolineee - jeju, ciut spora ta kwota, biorąc pod uwagę, ze w tego typu placówkach opieka moze być naprawdę taka sobie... Życzę, aby udało się znaleźć mimo wszystko dobrą opiekę dla Twojego taty! A jak zdrówko? Jak dziewczynki?

Just - Remik - kruszynka!
:happy: Kiedy to było? Teraz już poważny mężczyzna! :happy:

Ostatnia edycja:
Rureczka :-D może któraś z koleżanek nie mogła wstawić i przesłała do Ciebie ;-):tak:
ale ta Maleńkość :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: oj matka, weź się zbierz do kupy! :sorry::laugh2: cudo!!!:sorry: wstydzę się, że tak myślę, ale powiem głośno: "chociaż ojciec Remika nie chce Go poznać, to jednak był świetnym dawcą i mam teraz takie CUDO" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Boogie Kreator Świata :laugh2::rofl2: tu zacytuję naszą wspaniałą poetkę:
"
Nic dwa razy się nie zdarza
i nie zdarzy. Z tej przyczyny
zrodziliśmy się bez wprawy
i pomrzemy bez rutyny. "
Mary mamma Mia!!! te bodziaki są ŚWIETNE!!!
:cool2: sukieneczka piękna, sama jako dziecko nie znosiłam sukienek, ale teraz takie maleńkie mogę oglądać bezustannie :sorry:

Ostatnia edycja:
Mary różowy bodziak cudowności!

Just piękne Ci się dziecie trafiło, nie ma dyskusji na ten temat! A powiedz kochana oczywiście jeśli chcesz, pan pasztetowy to się odzywa? wykazuje zainteresowanie? Poczuwa się finansowo?

Rurka Pan Pasztetowy nie dał jeszcze nawet złotówki :no: nie interesuje się od czerwca:crazy:

ale zapomniałam napisać, że dzisiaj zadzwoniła do mnie znajoma prawniczka i są specjalne wnioski, które ona mi prześle i dopadniemy Pasztetowego... :evil:

brawo Boogie-dorwać pana pasztetowego;))) niech mu się nie upiecze;)

Mary,no nie ma to,tamto, bodziaki rządzą, lindex??? kurczę, muszę ufilować sale u nich;))
miałyśmy podobną sukienusie do chrztu-tylko białe bodziaki do tego, rajtki, czapulkę i sweterek-bo w kościołach zimno latem;)) cuuuuudności sukienka

Boogie obedrzyj go z kasy! Niezły pasztet! Dobrze, że coś działasz w tym kierunku!

Poczku jeszcze chciałam Ci napisać, że szybko się zapomina o mdłościach i trudach ciąży - zobaczysz wspomnisz moje słowa!

Mary śliczne ubranka! A kiedy planujesz chrzciny? Ja muszę czekać na tatusia chrzestnego, który dopiero w maju przyleci...

Ale spodenki znalazłam...

Super Śmieszne Spodnie Gacie HIT z UK roz 80 (2045218050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
witamy po drzemce :)

u nas z -8 zrobilo sie -5 i piekne slonce

asionek : u was na poludniu pada !!! szok! hahahahaha

lil : wspolczuje maciusiowi przejsc... :((((((((((((( &&&& zeby obylo sie bez wielkiego strachu i bolu !!!

rurka : sliczne fotki :) mi najbardziej podobaja sie te lokowane i te wloski z avatarka :) najbardziej chyba te z avatarka :)
a na brzuch nietstey sie nie zalapalam ... :(

pok : a ja uwielbiam opowiadania na czas przeprowadzki i rozne wizerunki zmieniajacego sie na przesytrzeni lat gdanska, jego mieszkancow, polakow, niemcow, zydow... huelle jest genialny :) chyba nikt nie pisze z taka miloscia o swoim miescie ... no i poezje tez jego lubie :)

mary : dziex za kawowe info :)
super ze zwroca za mleko :)))))))) bedzie zaoszczedzona kaska na ciuszki :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry