• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil w tym wieku to normalne zachowanie, jak pracowałam z młodszą grupą dzieci w przedszkolu, to na leżakowaniu niemal wszyscy chłopcy w wielu 2,5-3 się bawili siusiakami...

Paulina prosze Cię:-D resztę bym jakoś zniosła, ale włosy są na etapie odrastania i takie nijakie :-(

reklama
rureczka - cholero Ty!!! Tyle czasu trzeba było Cię gwałcić dosłownie o pokazanie fejsa :-p Pięknoto Ty! :-) Zupełnie jak w mojej wyobraźni, wypisz wymaluj :)))))))))))))

Liluś
hahahhaaa :-) ale żeby łyżką do butów?
Maciuś jest śliczny
:zawstydzona/y: moja nastolata potwierdza :-)

Rureczko piękności nasza! A gdzie brzuch pokazany??? Co do wymiotów to jednak jest to częsty objaw ciąży - i na pewno nie zaszkodzi - musisz dużo pić, łagodnie jeść - nie martw się!

A co Wy tak na Rureczkę krzyczycie, że się nie pokazała - przecież ona jako jedna z niewielu ma swoje zdjęcie w avatarku :-p:-p:-p

Kocurek
znikł i się martwię - Kocurku jam gotowa codziennie wyznawać Ci miłość, ale boję się scen zazdrości tu na forum...:-p

Made mówisz, że Twoja piękna córka łypnęła chętnym okiem na mojego Maciusia? :cool2::cool2: A co do łyżki do butów to nie wiem o co chodzi...i tak się zastanawiam czy on czuł się przyjemnie podczas tego "pobadania" jeśli wiecie o co mi chodzi......

Rureczko Ty mnie nawet nie strasz :-p Mnie się boją?? Czy kombinują kasę na złotego zęba? A te ciemne włoski boskie! Chyba nawet jeszcze lepiej Ci pasują! I fryzurka cudna!!!!

Rureczko a to ja nie w temacie :-p Zrób sobie znowu takie włoski - chyba, że koleżanki mają inne zdanie :-p

Ja idę na chwilę na spacer (sama), bo mi jakoś źle w tym ogrzewanym pomieszczeniu, sucho, ciepło...mrozu mi trzeba!

Paulinka super nie?? Ale te ułożone włoski też mi się bardzo podobają i bardzo pasują do Rureczki!

Paulinka może zajdę do lumpka w którym byłam w poniedziałek (tam kupiłam te ciuszki co na zdjęciach pokazałam) - zobaczyć czy coś jeszcze zostało? Może prześlij mi swój nr na PW to ewentualnie Ci napiszę smska ze sklepu (ale jak nic nie będzie to nie będę pisać)

Ostatnia edycja:
reklama
hehe moj lezy w lezaczku ze sloniem i reszta przyjaciol i takie akrobacje wyczynia nozkami , ze szok :))) normalnie prawie do brody giry podnosi moze chce je zarzucic na palak z zabawkami :-D:-D
a jaka koncentracja hehe

Zobacz załącznik 432773

Z paznokciem nieciekawie, lekarz sugerował, żeby spróbować samemu obciąć ile się da...wizyta może być traumą dla małego...a najgorsze, że niedługo w tym samym miejscu mamy wizytę u dentysty z tym zębem naszym...

pieknosci :)))
usmialam sie z tej lyzki do butow :-D jeju juz sie boje jak moj urosnie hehe
ja bym wolala isc do lekarza niz sama tam grzebac :((
co do mojej mamy to paluch spochl , zorbil sie czarny paznokiec , odpadl powoli , a pozniej powoli odrastal ... widok okropny z tego co slyszalalm , bo sama odwagi patrzec na to nie mialam :szok::rofl2:

Rureczka pieknoto ty !! :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry