• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lili yyyyy... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie pomyślałam.... a jak pomyślałam, to było już za późno........
Maciuś jest po prostu przeuroczy......... :))))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Asionek - życie nie jest sprawiedliwe, oj nie jest...

oj nie , ale co zrobic trzeba walczyc i tyle ...

D

Otóż Maciusiowi pękł paznokieć na dużym palcu - ale to tuż nad miejscem, z którego wyrasta - i to pękł na całej szerokości i ta pęknięta część odchodzi - od wczoraj Maciuś chodzić nie może - i co ja mam zrobić? Oderwać paznokcia nie mogę przecież - a czekać aż odrośnie to ile to potrwa? Miesiąc dwa? Jak mogę mu pomóc? Nawet nie chcę sobie wyobrażać chirurga, który mu paznokieć na żywca ściąga...

kurcze wspolczuje :( biedny Macius :(((((
oby poszlo szybko i sprawnie wszystko , a moze nie bedzie tak zle i zabiegu nie bedzie ?
jedyne co mnie naprawde przeraza i az mam ciary to wlasnie schodzace paznokcie ... mamie jak cos spadlo na noge i miala taka akcje to nawet mowic o tym nie pozwalalam , bo mi slabo bylo :))

oooo az przez okno wyjrzalam hehe , ale sniegu nie ma :) temperatura na plusie , ale w porownaniu z ostatnimi bardzo cieplymi tyg. rzeczywiscie jest duzooo zimniej :)

a co myślicie o kawie w takich filiżankach???
Zobacz załącznik 432723
:cool2:

super sa :) na prezent jak znalazl :)))

Asionek - jak tam? Drzemka zaliczona, czy jeszcze nie? Współczuję nocki, dziś łączę się w bólu...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

fajnie , ze udalo sie dostac recepte :)
juz po drzemce , spalismy do 11.30 :) takze zle nie jest

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Do 4.15 w nocy nie spałam, nie wiem co mi zaszkodziło, pewnie pomidor, ale wymiotowałam strasznie :zawstydzona/y: czemu na początku ciąży mi się to nie przytrafiało tylko teraz?

Niech mnie ktoś przytuli :(((

oj biedactwo :((( juz lepiej ?? :)

Kocurek sliczna Olenka :) do schrupania

a ja mysle czy nie robic pizama day hehe i maly moze tez bedzie pizamowy chlopak dzisiaj :) weny na nic nie mam nawet na spacer .... i slonka nie ma :(

Kocurku fundniesz Maciusiowi złotego zęba i jesteśmy kwita ;-):tak:

Asionku a może jednak się skusisz i opowiesz jak u Twojej mamy się z tym paznokciem skończyło?? Muszę zdecydować czy jutro chirurg czy dziś sami urządzimy rzeźnię - bo inaczej to nie wiem jak to nazwać :eek:

Kocureczku Ty się do mnie uśmiechnij, bo ja próbowałam żarcik uskutecznić :-p Jak na pw Ci napisałam nic innego mi nie pozostało...

I jeszcze Wam coś powiem - Maciuś zażyczył sobie siedzieć sam w sypialni - za zamkniętymi drzwiami...myślę sobie, że coś cicho siedzi, wchodzę, a on zdjął spodnie i majtki i łyżką do butów bawił się siusiakiem....:eek::eek: to apropo niedawnego tematu naszego...Maciuś twierdził, że musi się "pobadać"...

reklama
Zorganizowałam sobie centrum dowodzenia..w łazience :-D
- Lapek!
- Obecny!
- Kawa!
- Obecna!

Czarna eminencja śpi....

rureczka powinna się już szykować do okazania :-p
:cool2:
Zobacz załącznik 432773

Kocurku mi się też podoba Twój kubek....:baffled::baffled: A co Ty robisz w tej łazience z całym sprzętem?????

Rureczko przytulam....ja tak miałam ponad 20 tygodni, więc wiem co czujesz...ale przejdzie to!

Z paznokciem nieciekawie, lekarz sugerował, żeby spróbować samemu obciąć ile się da...wizyta może być traumą dla małego...a najgorsze, że niedługo w tym samym miejscu mamy wizytę u dentysty z tym zębem naszym...
Maciuś :rofl2: śmieszny jest :-D i widać, że lubi stroić żarty :-D

Rurrrka bolało??? :-D:-p Piękna kobieta z Ciebie:tak:, powinnaś dostać w ucho za takie gadanie i nie pokazywanie się koleżankom!!! :no::sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry