• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jesteśmy z powrotem.
Dostałam receptę na Nutramigen dla Mii i teraz mamy za darmo! :happy::happy::happy: Od razu zamówiłam puszki na miesiąc, więc wreszcie obędzie się bez latania ciągle do apteki, no i zaoszczędzimy MASĘ kasy, bo tu jedna puszka kosztuje okropne pieniądze... :sorry::wściekła/y::shocked2::-(:crazy: Refundację przyznano nam na rok. ;-):-):tak:

Oki, łapię kawkę, bo na oczy ledwo widzę! Noc taka do d***... :wściekła/y::wściekła/y:

Kocurek, Just - co to się porobiło? U nas tylko -8! :zawstydzona/y: Ale odczuwalna temperatura jest na bank niższa, bo dupka mi przemarzła w drodze do bryki! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Asionek - jak tam? Drzemka zaliczona, czy jeszcze nie? Współczuję nocki, dziś łączę się w bólu...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dopiero będę nadrabiać, więc sorki, ze nie poodpisuję więcej.

-o-

Oki...

Jos - ja słyszałam, ze 2 filiżanki kawy o normalnej mocy - tak u nas przyjęte. O, u nas też -8! :-D Jak na Norwegię, to tragicznie ciepło, ale we Francji, to chyba nie jest normalne?

Lil - jeju, kochana, współczuję ogromnie, i Tobie, i Maciusiowi!!! Oby udało się to tak rozwiązać, by go jak najmniej bolało - a najlepiej wcale!

Mademoiselle - wczoraj taka jakaś nieaktywna byłam i nie dopytałam, ale serio serio - co byś sobie, kochana, życzyła za ten obrazeczek?
:-) Masz jakieś np. ciuszkowe preferencje? Albo może co innego bym mogła upolować dla Twoich pocieszek? :tak:

Kurcze, moja wiercąca się córcia nie da mi dopisać...

Ostatnia edycja:
reklama
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Do 4.15 w nocy nie spałam, nie wiem co mi zaszkodziło, pewnie pomidor, ale wymiotowałam strasznie :zawstydzona/y: czemu na początku ciąży mi się to nie przytrafiało tylko teraz?

Niech mnie ktoś przytuli :(((

Tulam Rurka-ja nie jadam teraz pomidorów-sama chemia i od razu mi uczulenie wyłazi-a bomble mam takie jakby mnie stado meszek dopadła;) tyczy się to również zielonego ogórka;) dopiero po marcu jest bezpieczniej...

a ja jestem sierota nad sieroty-obcinałam małej pazurki u stópek i się mi szarpnęła-jeden ciut za mocno obcięłam...ale mała nie płakała nic.,..a ja ciągle ją przepraszam i całuję w stópkę
kurcze małą wysypało na bródce...nie mam już pomysłu od czego-muszę jakiś emolient do buźki jej kupić-któraś może używała balneum?

Ostatnia edycja:
a ja jestem sierota nad sieroty-obcinałam małej pazurki u stópek i się mi szarpnęła-jeden ciut za mocno obcięłam...ale mała nie płakała nic.,..a ja ciągle ją przepraszam i całuję w stópkę
kurcze małą wysypało na bródce...nie mam już pomysłu od czego-muszę jakiś emolient do buźki jej kupić-któraś może używała balneum?
Ja używam cały czas, a powiem Ci, że taka wysypka na samej bródce może być spowodowana ślinieniem się, tzn wzmożona praca ślinianek przy wychodzących ząbkach i rączki które cały czas w buzi siedzą rozcierają tą ślinkę po buźce i może wystąpić coś takiego, Remi też to przeszedł, takie maleńka kaszka :sorry: jeśli to będzie się utrzymywało dłużej i pogłębiało, to wetedy trzeba zapytać lekarza, ale jeśli znika samo, to wystarczy częściej buziaka wycierać wodą i będzie ok :tak: może troszkę pomogłam :happy: a co do Balneum, to jestem zachwycona, ciałko jest mięciutkie, nie trzeba niczym smarować i używam od początku, duże opakowanie bardziej się opłaca :tak: no to się naprodukowałam :-D

A niech mnie kłoty, sowy i cały zwierzyniec :-) dawnom się tak udobruchana nie poczuła :-D:-D:-D Moja Kochana Oleńka :*:*:*
Cudna, malusia i taka mądrusia modnisia :-)))))))
Kubek bomba :-) uwielbiam pić kawę z kubka...miałam taki z owieczką, tylko czarną i adekwatny napis: czarna owca w stadzie :rofl2: Zabrałam go do pracy i tam skończył się żywot czarnej owcy :-( a tak bliska mi była :)))))
Dziękuję Kochana :*

Mary - Twoja sówka będzie pierwsza po latach, i musi mi przynieść szczęście, a jak wiadomo pieniądze szczęścia nie dają :-D Wystarczy uśmiech Mii :tak:

made :))))))))))))))))))))) Ten kubek mam od uczennicy. Dała mi też kłota maleńkiego, naazwałam Tequila ;))) Kłota niestety ni ma... dane mu było 9 miesięcy... ale za to pełnych ciepła :)...

dzięki Boogie-no może rzeczywiście to od śliny? a do lekarza wolę się teraz nie ruszać bez potrzeby,idzie sezon na choróbska, więc przychodnia to będzie tykająca bomba zegarowa

dobra to kupię to balneum i też myślałam o dużym;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry