• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - Twoja sówka będzie pierwsza po latach, i musi mi przynieść szczęście, a jak wiadomo pieniądze szczęścia nie dają :-D Wystarczy uśmiech Mii :tak:

Mademoiselle - złota z Ciebie kobieta! :-):-) Ale ja uwielbiam szaleńczo shoppingować dla maluchów, więc proszę mi tu podać namiary i wymiary na PW! :tak::tak::tak: Czasem takie perełeczki uda mi się upolować u nas dla Mii, a teraz ogromniaste wyprzedaże mamy i w działach dziecięcych można się obkupić! :tak::tak::tak:

Rurka - przytulam... Znam ten ból niespania po nocach... Ale niedługo nie spać bedziesz z innego, słodszego powodu! ;-) Choć ja Ci oczywiście życzę egzemplarza śpiącego! :-)

reklama
mary nie chcesz, żeby rureczka rozsmakowała się w pełni w macierzyństwie...????? :-p:-D

tik..tak..
tik.. tak...
:-D

jos ..!! jak wyprawa z L ....????

Ostatnia edycja:
boogie bardzo ekspercko :cool2:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kot mnie zawstydza :sorry:
boogie OLABOGA!!! :szok::-D:-D
A teraz dla wszystkich pozytywnych - z made na czele - Kocurek przyrządził gorącą kawę prosto z superexpressu :-p
Zobacz załącznik 432729Zobacz załącznik 432730

Kocurek odział też Olę w ulubione kolorki swej ulubionej koleżanki ;))
Zobacz załącznik 432739Zobacz załącznik 432740

Czy made czuje się wystarczająco udobruchana??????? :-D
:sorry::sorry:Oleńka...:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
dzięki Boogie-no może rzeczywiście to od śliny? a do lekarza wolę się teraz nie ruszać bez potrzeby,idzie sezon na choróbska, więc przychodnia to będzie tykająca bomba zegarowa

dobra to kupię to balneum i też myślałam o dużym;)
Duże opakowanie to w zależności od apteki koszt ok 60 zł, za 500ml, opakowanie wystarcza na długo :tak:

mary nie chcesz, żeby rureczka rozsmakowała się w pełni w macierzyństwie...????? :-p:-D

Kocur - nie no, jasne! ;-) Ale kto wie, może szczęściara z niej i pośpi po porodzie! ;-)

A może ja się kimnę?... E tam, wątpię, Mia niby drzemie, ale się wierci i a to smoczek jej wypadnie, a to jakiś bączek na brzuszek ciśnie...
:eek:

Zorganizowałam sobie centrum dowodzenia..w łazience :-D
- Lapek!
- Obecny!
- Kawa!
- Obecna!

Czarna eminencja śpi....

rureczka powinna się już szykować do okazania :-p

reklama
Zobacz załącznik 432773

Kocurku mi się też podoba Twój kubek....:baffled::baffled: A co Ty robisz w tej łazience z całym sprzętem?????

Rureczko przytulam....ja tak miałam ponad 20 tygodni, więc wiem co czujesz...ale przejdzie to!

Z paznokciem nieciekawie, lekarz sugerował, żeby spróbować samemu obciąć ile się da...wizyta może być traumą dla małego...a najgorsze, że niedługo w tym samym miejscu mamy wizytę u dentysty z tym zębem naszym...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry