• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś - ja też miałam pęknięty przy samej macierzy :sorry: i musiał chirurg całego paznokcia zdjąć, żeby ten nowo wyrastający miał miejsce i nie wrósł w tego pękniętego...bo później to dopiero komplikacje :-(
Musisz iść z Maciusiem, może nie jest tak źle ;)

reklama
lili niech mama załatwi wizytę od razu i leć, nie myśl nic... jeśli będzie trzeba zabieg, to lekarz znieczuli, że Maciuś nie będzie wiedział co jest grane, a Ty i babcia go jakoś zabawicie, odwrócicie uwagę - może miej w zanadrzu jakąś zabawkę zapakowaną dla niego... coś, co Maciuś by chciał dostać - może ktoś pobiegnie kupić..?

Maciuś pewnie chciałby foczkę - bo on kocha foczki od jakiegoś czasu - od wczoraj skacze tylko na czworaka i mówi że jest foczką (ale na czworaka dlatego, że chodzić nie może).

No nic - jak ząb pękł to mieliśmy masakrę, Maciuś nienawidzi i panicznie boi się dentysty...Teraz to samo będzie z chirurgiem...Nie ma opcji, żeby nie bał się lekarzy...

Dziękuję dziewczyny za porady! Dziś nie dam rady popisać, bo żadne z dzieci mi nie pozwala.

Paulinka ja w ciąży byłam jak Maciuś miał na żywca pół ząbka rwanego - babki się tam bały, że im urodzę - a pięć babek musiało Maciusia trzymać - myślę, że już teraz nie wybiorę się z nim do gabinetu, bo ja od razu ryczę razem z nim i to mu chyba nie pomaga...

Ooo Kafkę też lubię :-p prekursor jakby taki egzystencjalizmu...carola poproszę

Ojjej lili ale czemu tak drastycznie z tym ząbkiem :( ..... to nie może tak wyglądać - można przytrzymać dziecko przy podawaniu znieczulenia, ale na żywca w ten sposób...
Biedny chłopczyk..

Ostatnia edycja:
Liluś - jejku, ja też tak mam :eek: W razie cuś, to nie jestem w stanie pomóc własnemu dziecku, bo mi się słabo robi i mdleję, a do tego dochodzi jeszcze histeria :sorry: Okropność jak dziecku się coś złego wydarza :((
Bardzo Ci współczuję, jak i Maciusiowi :(

Kocurek -
ale Ci się fajnie skojarzyło :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry