• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tak myślałam, dziękuję made :-D

Reeemiiii.... :-):-):-):-D:-D:-D:rofl2: to środkowe zdjęcie to absolut po prostu :rolleyes:

asionku witaj!!!

Jaka ekipa do kawy :szok:

A moja się właśnie zbudziła - machnęła sobie drzemkę godzinną - bardzo ładnie... :)))))

Ostatnia edycja:
Kocurek - ale z ogonkami było by już: w tę i we w tę :eek:
Przyznam, że musiałam zajrzeć do słownika ;-):-)

Asionek - życie nie jest sprawiedliwe, oj nie jest...

U mnie będzie bajzel murowany :eek::eek: dziś chyba adoptujemy nowego domownika - Bilon będzie zachwycony :szok: A już było w miarę stabilnie w relacjach międzygatunkowych :-p

Dzień dobry koleżanki, ja dopiero teraz, bo moja panna dopiero wstała i nie chciałam wcześniej laptopem jej budzić i na szczęście, że dopiero wstała, bo ciężki dzień przede mną - na dwór dziś już pewnie nie pójdziemy, a na dodatek Maciuś w domku ze mną, też ze względu na mróz, ale głównie dlatego, że mu się pewna część ciała sypie - i nie mam tu na myśli zęba...

I tak się zastanawiam czy ktoś może coś wie, co robić w takich sytuacjach - choć zaczynam podejrzewać, że tylko nam się takie rzeczy przytrafiają...

Otóż Maciusiowi pękł paznokieć na dużym palcu - ale to tuż nad miejscem, z którego wyrasta - i to pękł na całej szerokości i ta pęknięta część odchodzi - od wczoraj Maciuś chodzić nie może - i co ja mam zrobić? Oderwać paznokcia nie mogę przecież - a czekać aż odrośnie to ile to potrwa? Miesiąc dwa? Jak mogę mu pomóc? Nawet nie chcę sobie wyobrażać chirurga, który mu paznokieć na żywca ściąga...

A jak ze spaniem u Was? U nas wczoraj nawet mój chłop poszedł spać o 21 :szok: - po raz pierwszy odkąd go znam!

hejka

u nas -8 !!!! Jak na francje to po prostu SZOK. Jesczze brakuje zeby spadly 3cm sniegu i bedzie ogolny paraliz :)

kocie : ja sie coraz bardziej ciebie boje... czytam o szymborskiej, dochodze do " lubie tez..." i jescze nie doczytalam i juz wiedzialam ze chodzi o twardowskiego ! :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: przysiegam na glowe calego mojego klanu...
ja mialam pisca ze lubie twradowskiego, tylko ze ja bardziej T. niz reszte :)
Chyba przestane czytac twoje posty bo normalnie STRACH :)

ale pawla huelle to nie lubisz na pewno ! ha !

wiolka : super ze kacje twoje

mary, made : hej :)

co u reszty ???

just : pieknosci remik, normalnie cukierek. te oczka ustka, ta buzka !! uwielbiam a jego aniolkowa minke :)

u nas nocka w miare, ale ranek mnie dobil fizycznie i psychicznie : organizacja z przedszkolem L. droga na pioeszo przy -8, potrzebuje kawy

czy ktos wie ile kawy zaleacja lekarze maksymalnie kobiecie karmiacej piersia ???
bo ja do tej pory max. 1 mala ( ale mocna dosc taka francuska) normalna lub 2 razy dziennie ricore z jednej lyzeczki na krotka filizaneczke
ale mam ochote zwiekszyc dawke :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry