• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just slicznosci...ta slabosc do druzyny kubusia puchatka mi chyba z dziecinstwa zostala:-)

wygralam wszystkie aukcje ktore licytowalam, o ...teraz lepiej zeby maz na strone banku nie wchodzil:szok:

super maly bedzie wygladal swietnie w ciuszkach :)))

O asionek ! :-):-):-) mały nadal nie śpi......?

hehe spi od 19 jak zwykle , ale z mama na skajapaju sie zagadalam :)
wsumie to same zle wiesci dostalam i az sie poryczalysmy w koncu :(((
daje zycie w kosc naszej rodzinie od zawsze normalnie jakies fatum chyba nad nami wisi :((((
ale juz nie smuce ...

Asionek polskich seriali tam nie ma. Ja polskie te z tvp ogladam za darmo na stronie tvp (wlasciwie tylko rodzinke.pl i czas honoru) a tak to nic. Na youtubie pewnie sa.
czy ktos ogladal skajpaja czy wszystkie o mnie zapomnialy? Prosze poczkowk zaufac...

Szkoda, ze Szymborska juz nic nie napisze. Uwielbiam jej ironie.

no widzisz a mi na TVP wyswietla , ze tylko dla widzow w Pl i nic obejrzec nie moge !!
a skajpaja widzialam na yutub :))) dobre :)))

oki lece chyba spac , bo od natloku mysli az mnie leb rozbolal :(

dobrej nocki !

reklama
Doberek!

O, mamo! Pierwsza?????? Ja??? :szok::szok::szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ludzie, co za noc... Mia wierciła się, popłakiwała i stękała pół nocy, nad ranem ja tak kupa zmęczyła, że aż nie mogła się skupić potem na jedzeniu. :eek::eek: Zaraz spadamy do lekarza, wiec generalnie będę później.

Zizi - nie miałam siłki wczoraj skomentować, ale dołączam do miłych koleżanek - jesteś bardzo ładna i masz naprawdę fajną słowiańską urodę! :tak::tak::tak:

Wszystkim Wam życzę miłego poranku.
Do później!

Dzień dobry - jestem na posterunku od 6 :-)

Wyprasowałam koszulę (jak nigdy!), zrobiłam śniadanko (jak prawie nigdy!), Grzesiek czeka już na lotnisku - dziś Gdańsk w te i we wte (tak to się pisze hehe?) A wrócił dopiero co 8 godzin temu z Wawy...
Booooosze jak ja się cieszę, że w domu z dzieckiem siedzę :-p

pok ... jos Szymborska to moje absolutne guru od układania słów... :)
Paradoksalne, ale bardzo lubię też księdza Twardowskiego ;)

asionek współczuję... a chcesz napisać co się dzieje...... ? :*

mary trzymaj się ciepło..! ciekawe ile u nich jest... :eek:

Ostatnia edycja:
Wte i wewte :-p:-)
Dzieeeeeeeeeeeeeeeeń dobry Kochaaaane!

Najpierw kawa i kilka przysiadów, później poezja :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)

Mary u nas tez nocka do niczego ledwo na oczy patrze a maly ziewa jak opetany pewnie zaraz spac pojdzie i ja tez :)

Kocurek moze na grupie FB napisze jak zlapie wene :) ogolnie zagmatwane to troche ...
ja juz kawe machnelam zeby oczy posklejane otworzyc :)

Made hej :)

Just matko jaka tempka :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry