• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zizi super wygladasz, i te pazury

dobra czas sie ruszyc , wykompac sie , wskoczyc w pizamke, dziecie do lozka poslac bo nadal po ojcu skacze ...ale mi sie niechce

Ostatnia edycja:
reklama
nie no laski kto to widzial tyle naprodukowac :szok:czyzby dzieci spaly wszystkie oprocz mojego :szok::-D
dobra godzine nadrabialam :rofl2:

Sidereel.com
ipla prawdopodobnie byla na megaupload a ten od wczoraj/dzis juz definitywnie zniknal a z nim wszystkie dane, ktore na tym serwisie byly.
i

z ta ipla to dziwna akcja , bo ja juz z 3 lata tam ogladam co chce i dziala , w niedziele jeszcze bylo ok , napisalam maila do nich i dpisali , ze seriale ( i tutaj wymienili prawie wszystkie z programu hehe ) nie dzilaja za granica :szok: i nigdy nie dzialalay wiec o co mi biega ? :))) cos maja chyba nie tak z tym programem , bo ja odbieralam wszystko ! i dzisiaj odpalam iple spraxdzam i co ? dziala :)))
a na tej stronce co podalas sa tez polskie seriale ??

Asionek!!! Jak poszło mężowi?

z praca ?? jak tak to jeszcze jest troche czasu ... moj odchodzi niby 10 marca , a tam praca niby od 31 ... ale kciukasy prosze trzymac caly czas ;-):-D

Kochane ile wcześniej przed porodem mogę wyprać i wyprasować dziecięce ubranka? Jak sobie pomyślę o tych wszystkich kartonach to aż mi smutno:baffled:

piekny brzusio i maly !!
ja pralam jakos pod koniec sierpnia :) jak masz chec pierz , popakujesz i bedzie oki :)

nie moj gust i kolorystyczny i ogolnie :) ja w takich barwach wygladam jak zmora hehe i stad unikam ogolnie we wszystkim takich kolorow :)

pieknosci !! wszystko bym brala :) moj gust rowniez :)
a sesja super , ty piekna i brzucio i Iwcia no cudo :)))

Wklejam Wam jeszcze dwa zdjęcia. Na jednym Martynka wizualizacja za 5 lat :-p;-), a na drugim moje kochane dzieciaczki - Maciuś bez ząbka na przedzie o czym Wam pisałam....

Zobacz załącznik 432491Zobacz załącznik 432492

hehe wizualizajca dobra :)
sliczne pociechy masz :)))

Ozesz w mordke zezyka - ja NIC nie biore :szok: Ale bo i PO CO ??? :-D Od kiedy nie moge sie wyspac, to my w te klocki nie gramy :-p No dobrze, klamie - gramy jakos raz na 1.5 miesiaca :laugh2:

hehe widze u ciebie to samo co u mnie :) gin dal mi na 8 miechow tabsow i jedno opakowanie maz wykupil przez przypadek , a reszty nawet nie kupilam , bo i po co ? :))) czuje sie prawie jak dziewica hehe

ale macie zimno w Pl :szok::szok::szok: wow Wawa -17 w dzien :rofl2: zanda sila by mnie z domu nie wygonila :-D

aaaaa Zizi pieknosci jestes !! :)))

o jacie !!!! .... zizi :szok::szok::szok::szok: zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam...nie gorzej :-p tylko jakoś ciemniej :-D Piękna z Ciebie blond-istotka -- i te... ekhm.... OOOOOCZY :-D:-D:-D:-D:rofl2:

just slicznosci...ta slabosc do druzyny kubusia puchatka mi chyba z dziecinstwa zostala:-)

wygralam wszystkie aukcje ktore licytowalam, o ...teraz lepiej zeby maz na strone banku nie wchodzil:szok:

Ostatnia edycja:
Wiolka w takim razie szykuję kopertę i wysyłam do Ciebie :tak: Remi już wyrósł z tego i odłożyłam, ale dzisiaj wszystko prasowałam, więc znalazłam w stercie i mogę oddać w dobre ręce :happy:

zizi : sliczna z ciebie koboetka ! a to piwo to odstaw prosze bo sie narazasz... normalnie mam slinotok!!!!

tez sobie c iebie inaczej wyobrazalam i tez cioemniejsza, ale nie bardzo ciemna :)

just : uwielbiam takie krotkie rampersy sama mam ich kilka po L. wlasnie te serie z C&A czesto z puchatkiem i chyba jakies 1 czy 2 marinero tez mialam :) uwielbiam ! slodkie to to i wygodne dla dziecka :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry