nie no laski kto to widzial tyle naprodukowac

czyzby dzieci spaly wszystkie oprocz mojego

dobra godzine nadrabialam
Sidereel.com
ipla prawdopodobnie byla na megaupload a ten od wczoraj/dzis juz definitywnie zniknal a z nim wszystkie dane, ktore na tym serwisie byly.
i
z ta ipla to dziwna akcja , bo ja juz z 3 lata tam ogladam co chce i dziala , w niedziele jeszcze bylo ok , napisalam maila do nich i dpisali , ze seriale ( i tutaj wymienili prawie wszystkie z programu hehe ) nie dzilaja za granica

i nigdy nie dzialalay wiec o co mi biega ?

)) cos maja chyba nie tak z tym programem , bo ja odbieralam wszystko ! i dzisiaj odpalam iple spraxdzam i co ? dziala

))
a na tej stronce co podalas sa tez polskie seriale ??
Asionek!!! Jak poszło mężowi?
z praca ?? jak tak to jeszcze jest troche czasu ... moj odchodzi niby 10 marca , a tam praca niby od 31 ... ale kciukasy prosze trzymac caly czas ;-)
Kochane ile wcześniej przed porodem mogę wyprać i wyprasować dziecięce ubranka? Jak sobie pomyślę o tych wszystkich kartonach to aż mi smutno
piekny brzusio i maly !!
ja pralam jakos pod koniec sierpnia

jak masz chec pierz , popakujesz i bedzie oki
nie moj gust i kolorystyczny i ogolnie

ja w takich barwach wygladam jak zmora hehe i stad unikam ogolnie we wszystkim takich kolorow
pieknosci !! wszystko bym brala

moj gust rowniez

a sesja super , ty piekna i brzucio i Iwcia no cudo

))
Wklejam Wam jeszcze dwa zdjęcia. Na jednym Martynka wizualizacja za 5 lat

;-), a na drugim moje kochane dzieciaczki - Maciuś bez ząbka na przedzie o czym Wam pisałam....
Zobacz załącznik 432491Zobacz załącznik 432492
hehe wizualizajca dobra

sliczne pociechy masz

))
Ozesz w mordke zezyka - ja NIC nie biore

Ale bo i PO CO ???

Od kiedy nie moge sie wyspac, to my w te klocki nie gramy

No dobrze, klamie - gramy jakos raz na 1.5 miesiaca
hehe widze u ciebie to samo co u mnie

gin dal mi na 8 miechow tabsow i jedno opakowanie maz wykupil przez przypadek , a reszty nawet nie kupilam , bo i po co ?

)) czuje sie prawie jak dziewica hehe
ale macie zimno w Pl

wow Wawa -17 w dzien

zanda sila by mnie z domu nie wygonila
aaaaa Zizi pieknosci jestes !!

))