• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kwadrans po 22 :szok: już??? Kocie może pora spać??? ;-) idzimy, czy dalyj tyrt :-D???

Karola ja ostatnio w lumpku dorwałam pajaca z Superman-em, ale była na styk i już ją zostawiłam... dosłownie napis i kolory :tak:

reklama
No nic potworki kochane... to Wy sobie tu balujcie, a ja jednak z racji wieku ;P muszę się oddalić - u nas ciągle 4-5 pobudek w nocy to norma ;-)

papapapapapapapaaaaa......! Cmok !!!

hahaha :-D boogie

dobra , dobra juz sie nie gniewam ;-):-D
za to mam nerwa bo mi IPLa nie dziala :wściekła/y: a tam moglam sobie obejrzec seriale ... i nie wiem co jest grane :-(

Karola udanej imprezki :)

Pamietaj, ze odkurzacz odkurzaczowi nierown najpierw duzo o nich poczytaj, bo niektore nie spelniaja zupelnie zadania lub po prostu odkurzaja tak slabo, ze trzeba po nich orzejechac normalnym a to sie mija z celem kompletnie. Przodujace sa irobot i chyba siemens(a moze samsung? Ktores na s) - to na s wymyslilo ten sprzet i rzeczywiscie ich produkty sa wypasione ale tez wypasienie drogie. Iroboty sa w roznych cenach i sa naprawde dobre. Odkurzaja swietnie jesli tylko pilnuje sie instrukcji i czesto czysci przy najwazniejszych czesciach :)
dobra , dobra juz sie nie gniewam ;-):-D
za to mam nerwa bo mi IPLa nie dziala :wściekła/y: a tam moglam sobie obejrzec seriale ... i nie wiem co jest grane :-(

Karola udanej imprezki :)

Sidereel.com
ipla prawdopodobnie byla na megaupload a ten od wczoraj/dzis juz definitywnie zniknal a z nim wszystkie dane, ktore na tym serwisie byly.

Zjadlam obiad dzis! Nie jakis tam wielki ale zjadlam! Ha! M wrocil.. Niestety wsciekly, bo strasznie sobie rozwalil chory paznokiec, wiec musze jutro szukac podologa na szybko. Katar straszny, gardlo drapie (chyba herbata je bardziej wyszuwa niz ociepla). Na zewnatrz lekki mroz a w domu zimno jak w psiarni!

Chcialam napisac wczesniej ale po tym zdjeciu sol strasznie sie balam.... ;-)

Buziolki

150346-bigthumbnail.jpg

dzien dobry
no ladnie jak ja ucieklam to sie dziewczynki rozszalaly w gadaniu i zakupach...
chcialam oficjalnie zglosic ze ja mam ciemno brazowe oczy...i co? co mi zrobicie?:-p:-D

ide jeszcze sie do Iwci przytulic na troche, tak z godzinke... pozniej wroce

Paulina zle mi bez korespondencji od ciebie...czegos mi brak:-D

no ja nie wiem wiolu .. chyba powinnam się oficjalnie... obrazić... czy co... :-p

libby a co to za niespanie po nocach???????

boogie koteczki jak marzenie - moje marzenie ;))))) zawsze chciałam mieć taki komplecik!!! Jutro się okaże, czy mieć będę - białą, niesłyszącą kotkę.... koteczka rodzinna, kuzynowa, ale niestety szuka nowego domku, i jeśli pani, co ją właśnie wzięła, się odwidzi, bo marudzi coś... to my ją przygarniemy...

pok na tym etapie każdy zjedzony posiłek wymaga uznania, niniejszym GRATULUJĘ :))))))

Dzień dobry :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry