• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lili co tam jak tam z rana??? :-)

łoj carola w 2KC razy dwa zainwestuj, bo czuję, że będzie gruuuuubo.... ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku próbuję wkleić zdjęcie z IMAGESHACKA i mi nie idzie - zmarnowałam już pół godziny - za chwilę Martynka się zdenerwuje i tyle będę miała zrobionego w domku...

Jak Wasza nocka?

Zobacz załącznik 432185

Coś mi się wkleiło, ale to nie tak miało wyglądać...Ktoś mi da korepetycje jak wkleić zdjęcie?

Zdjęcie miało być duże z fruwającymi kwiatkami...A wyszło małe i te kwiatki nieruchome jakieś...

Ostatnia edycja:
Ale ślicznie na dzień dobry :-)))
Lil - mimo braku latających kwiatków, Martynka jest olśniewająca :-D))))

Aleście się Koleżanki wczoraj rozgadały :szok: i to tak bez made...
nie wiem co o tym myśleć...hmmm....onieśmielam Was czy jaki pies z kotem, żeby nie było, ze wyróżniam :-p:-)))))))

Bogusia! Natychmiast proszę pokazać zielenie i rzęsy!!! Bo nie wiem co SE zrobię :confused:

Halooooooooooooo

Ostatnia edycja:
witam drogie panie

co tam u was ???

ja zmykam filutkowi dac butle i bede za chwile

nocka spoko, pobudka ok. 24, 4 i 7h15 :) pozniej dospalismy jeszcze do 9 nim poldek wstal bo dzis niet przedszkola :)

Hej jos :-) U nas pobudki standardowo co dwie godziny :baffled: nie ma znaczenia pora dnia i nocy :)) taki zegareczek mamy w brzuszku :))

Olivka - to z kim tak imprezować będziesz, ha? :cool:
Ten wyśniony też tam będzie? :))

Ostatnia edycja:
reklama
kocurek : slodko :))))))))))))))))))) i oli slicznie w niebieskim :)

made : podaje kawe!!!

mary : mata przepiekna, sama bym taka chciala... i nawet wysylaja paczki do Fr !!! dobra - uspokoje sie... mamy juz jedna mate :)
zreszta juz dzis zakupilam *******y dla dzieci :) naczynia z noddy i elmerem, ksiazeczke z naklejkami, 2 torby na ksiazki do biblioteki dla L. z malym ksieciem - obledne !
i gre karciana dla malych i ... juz sama nie pamietam co tam jeszcze wrzucilam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry