• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - nie lubię się powtarzać, ale nie pozostawiasz mi wyboru :-p
Ola jest cudnaaaaaa i jest mojego Boryska!!! :-):-D:-) Zanotować! Zapamiętać! :))))))

jos -
Kochana Kobieto! :* Kawa zawsze :-) Przekupna nie jestem, ale za kawę....to nie wiem :confused:

reklama
Jos - Ty to masz luksus z tym spaniem! ZAZDRASZCZAM!!!

Kocurku niebieski jakoś pasuje mi do mrozu :-) Martynka grzeje się w dresiku po starszym bracie :-) A Oleńka cudna jak zwykle! I jaką ma fajną mięciutką matę!

Made mnie też nie było wczoraj na rozmowach - ale może dobrze, bo jak zobaczyłam dziś te ubranka ENDO to już na parę sztuk się napaliłam - ale i tak nie kupię, bo nie mam za co :-p

Kocurku a Ty się pochwalisz co zamówiłaś??

Mi się ta sukienka spodobała
SUKIENKA DLA NIEMOWLAKA

Aż się zaczerwieniłam :laugh2::laugh2::laugh2:

Włoski są przedłużane ale nie na stałe - tylko taśmami na spinkach - wpinam jak mam ochotę i mniej niszczą włosy :tak: A oczka -cóż - mam zółto-niebiekoszare ale szkła pogłębiające naturalny kolor robią swoje - to mój prezent dla siebie :-p

Carola - spokojnie :tak: Dziękuję :tak: :-)

Ja przepraszam ale mam sajgon w domu :-( dziewczyny szaleją a ja śpię na siedząco :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
lili nie mogę.. bo... to niespodzianki ... nie dla mnie :-p
Ale mam jeden mój zakup i zaraz zaprezentuję - wczoraj zrobiłam małej w nim sesję..
Mata jest extra, bo można podwijać płatki i dziecko się z niej nie wyturla :tak: - dostałyśmy w prezencie od moich ludzi z pracy :-)

Kocurku aaa to co innego :-) Czekam na sesję Oleńki:-) I poszukuję jednokolorowych rajstopek dla małej - ale czy znajdę???????? Wszystko ma maksa pstrokate....Na stronie ENDO są fajne, ale kosztują 20 zł plus przesyłka :szok:

Wioluś buziak!

Ja muszę uciekać, bo panna już nerwowa, ja bez śniadania i w mokrych włosach będę musiała zaraz na spacer wychodzić...

lil : aaa czego ty zazdraszczasz... jedna nocka sie trafila jak slpeej kurze ziarno... normalnie to mamy 3-4 pobudki w nocy, takze miedzy 23 a 7h30 jak dzwoni mi budzik do przedszkola to tez wychodzi co 2-2,5 godizny...

kocur, made : lapcie kawusie :) ja tez potrzebuje :) i korektora pod oczy - mimo wszystko ;)

reklama
Liluś - na spacer? :szok: w ten mróz? O matulu...nawet za kawę bym się nie dała.....
Ja na stronce ENDO też nie byłam :))) Nie lubię rana zaczynać od wydawania :rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry