• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made jednak krzyczy...:-p

Rureczko ja mam takie coś, że się boję, że jak coś za długo leży to się zakurzy (nawet w szafie) - dlatego ja trzymałam w reklamówkach (nowych nieużywanych - takich od ciuchów) - i jakoś mi się udało przy Maciusiu, że wyjęłam z worków i poukładałam w szafie w dniu, w którym urodziłam (a to było 3 tygodnie przed terminem, więc nie mogłam przewidzieć).

Zanim skończyłam posta skończyła krzyczeć...bąki puszcza...

KOOPA...

Podobają mi się te rajstopki...http://endo.pl/kategoria/4-dla-niemowlaka/grupa/19-skarpetki-i-rajstopy.html
Kupiłabym dla małej granatowe, czerwone, pomarańczowe i te w paski różowe - ale 80 zł na rajstopy wydać??? NIGDY W ŻYCIU!

Ostatnia edycja:
Lil dzięki:* to jeszcze się wstrzymam trochę... najwyżej męża zagonię do pomocy:-D

Made jaki masz teraz tusz do rzęs? Co mi dobrego polecisz? Chyba się jednak dzisiaj skuszę na tego rossmana!

wrocilam, znowu:-)
zadzwonilam do przychodniu umowilam mala na kontrole jutro z tym uchem, dzis ma ostatnia dawke antybiotyku
sprawdzilam od ktorej laboratorium otwarte jutro- pojde w koncu na ta glukoze
i zadzwonilam do tesciowej zeby jutro u mnie na 7.30 wzglednie 8 byla.
Iwa spi do 9 wiec tesciowa z nia zostanie , ja pojade na glukoze, pojde na poczte , wzroce do domu, ubiore Iwe, zjem sniadanie, pojade z tesciowa do przychodnia a pote ja do domu zawioze. o taki mam plan na jutro:-)

paulina mam nadzieje ze twoja wagowo tez sie zmiesci w cenniku za 13 zl. wydaje mi sie ze powinna.

Made o dawno go nie miałam, może warto zainwestować:-D teraz to sie nie ma co malować, only oko lekko bo i tak prawie cały czas w domu siedzę:zawstydzona/y:
a Twoje dziecię 13 letnie to się maluje? Jak widzę co się dzieje z dzisiejsza młodzieżą to aż mi smutno, 14-15 latki tak wypindrzone, że można w kompleksy wpaść:szok:

reklama
Made ja też muszę kupić tusz - a ten Twój dobry jest?? Nie ma grudek?? Ja o dziwo raz kupiłam ASTORA w rossmanie (taki co tylko wydłuża) i byłam przez dosłownie rok super zadowolona! I potem kupiłam znowu taki sam i do bani był! Za dużo tego tuszu się nabierało, sklejał mi rzęsy, robił grudki...Nie wiem od czego to zależy...

Paulinka a czemu sprzedałaś poprzedni swój wózek?? Szukasz jakiś konkretnych funkcji? Ja mój obecny będę używać jak długo się da :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry