• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jos a w szczególności dla dzieci;))) sobie nie umiem nic kupić- a dla nich przeglądam i przeglądam strony;) a na wyprzedażach w sklepach pierw lecę do działu dziecięcego ;)))

Karola- dzięki za info-koleżanka ma loola up framboise-jakoś tak-też fajny-odkupię-jak mi się nie spodoba to sprzedam dalej;)))

Liluś - no przepraszam, ale już widzę jak Martynki łydeczki się fantastycznie prezentują w tych pomarańczach :-)))))))))
Co do tuszu-ja jestem bardzo wymagająca, bo mam lekkiego pier...ca na [punkcie długich i gęstych rzęs, o takich jak ma Bogusia :-p mnie natura takimi nie obdarzyła, więc muszę tej naturze co jakiś czas pokazywać jak to miało wyglądać :-D)))
Kochana, ja lubię dużo tuszu na rzęsach, więc nie wiem czy Ci się spodoba, mniej tuszu i jest równie fantastyczny Architekt 3d Loreal...ten srebrny, ze szczoteczką z włosia, żadnych tam innowacji technologicznych typu gumowe cuda wianki :confused:

Bogusia - jaka Ty jesteś Śliczna :zawstydzona/y: Normalnie w moim typie :-)))) Cudowna, kochana, piękna, dobra.................naj, naj :*:*:*

Made
wink2.gif
chyba łydy a nie łydeczki ;-)

Made :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: o matko! w głowie mi się po przewraca :rofl2: a tu rzęsiska są doklejane... :zawstydzona/y: kępki, bo to były urodziny moje :tak:
:rofl2: najlepsza, ale po Kocurku :-p:-D

reklama
Paula poproś koleżankę o jeden dzień na przetestowanie:)
Chociaż uważam, że potrzeba kilka dni aby przyswyczaić się do nowego wózka,z właszcza jak ''zchodzisz'' z X-landera...

Ja miałam ten:)

Zobacz załącznik 432248

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry