• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola-no tak właśnie jesteśmy umówione-mamy iść na spacer;))

no Rurka-obłędna pościel ale byś potrzebowała z dwa komplety...a to trochę tu kosztuje;))

reklama
rureczko sliczny komplet i jeszcze z kubusiem puchatkiem.

paulina nie zebym namawiala do zlego ale w rozmiarze 18-24 mam 2 kurtki i 2 plaszczyki:-)

Paulina cena powalająca, ale na szczęście dwa komplety mam, a jeszcze ze 2-3 uszyje mi moja mama. Bo ponad 200 zł na samą pościel to trochę duzo:-(

paulina : ja sobie umiem kupic ;) hihihihihi
ale tez teraz kupuje wiecej dzieciom i przede wsyztskim to w dzieciecych dzialach moge glowe stracic :)
a jak juz jetsesmy przy milym temacie zakupowym to i ja sie pochwale kilkoma moimi ostatnimi lupami :)

Jos niezłe zakupki;))

Wiola to na jesień się zgadamy o te kurteczki-ta z next jest niby 80-86 to akurat na wiosnę-a w płaszczykach to i tak nie mamy za bardzo gdzie chadzać;)

Sol-nie wygłupiaj się i nigdzie nie wyłaź-u mnie ok -13;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry