• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil ja takie rajstopy kupuje dla Iwy u nas w odziezowym tylko zebym jeszcze pamietala z jakies to firmy, zaraz poszukam na allegro. ja place 12zl za pare takich rajstopek

Lil rajstopki nie do zdarcia ma Gatta,grubaśne i świetne kolory,jednolite też:)

Karola-właśnie a jak ta loola podbija się na krawężnikach-bo koleżanka będzie sprzedawać i strasznie ją zachwala- a i jak maluch śpi w niej?

Lil ja miałam spacerówkę chicco simplicity-taką miejską bardziej-sprzedałam bo była kiepska w jeździe dla mnie-kupiona na szybko-źle się podbijała, sztywna i płaskie siedzisko... a moim kochanym czołgiem (x-landerem) dalej jeździmy;) i będziemy tak długo dopóki mała mieści się w nsoidełko, które montuje na stelażu

szukam czegoś mniejszego,lżejszego na lot samolotem i potem wypady na miasto czy gdzieś na szybko;)

:rofl2::rofl2::rofl2: Ktoś mnie szukał???? :-D
boogie koteczki jak marzenie - moje marzenie ;))))) zawsze chciałam mieć taki komplecik!!! Jutro się okaże, czy mieć będę - białą, niesłyszącą kotkę.... koteczka rodzinna, kuzynowa, ale niestety szuka nowego domku, i jeśli pani, co ją właśnie wzięła, się odwidzi, bo marudzi coś... to my ją przygarniemy...
:sorry: mały zwierzyniec :-p
Aleście się Koleżanki wczoraj rozgadały :szok: i to tak bez made...
nie wiem co o tym myśleć...hmmm....onieśmielam Was czy jaki pies z kotem, żeby nie było, ze wyróżniam :-p:-)))))))

Bogusia! Natychmiast proszę pokazać zielenie i rzęsy!!! Bo nie wiem co SE zrobię :confused:
Już Ty SE koleżanko nic nie rób :no: zaraz wkleję na BIS :-D
Kocurek - nie lubię się powtarzać, ale nie pozostawiasz mi wyboru :-p
Ola jest cudnaaaaaa i jest mojego Boryska!!! :-):-D:-) Zanotować! Zapamiętać! :))))))
:szok::szok::szok: to tu są takie układziki??? FJU FJU FJU za młodu już swatają :-p:-D:-D:-D
Mi się ta sukienka spodobała
SUKIENKA DLA NIEMOWLAKA
Lil bardzo ładna i nie różowa i w kwiatki :-p:rofl2:
lili nie mogę.. bo... to niespodzianki ... nie dla mnie :-p
Ale mam jeden mój zakup i zaraz zaprezentuję - wczoraj zrobiłam małej w nim sesję..
:confused: ciekawość zaczyna powoli mnie zjadać Kocie :-p czekam na Oleńkę, czekam :tak:
a Libby chyba bezsenność z nerwów złapała...zaczyna przecież pracę!;)) dziś na szkoleniu-trzymaj się kochana !!! będzie oki, zobaczysz!!
LIBBY TRZYMAM KCIUKI :tak:

jos wlasnie nie wiem czy to gatta byla czy cos innego ale tez sa super fajne i nic sie z nimi nie dzieje.jutro chyba podejde do tego sklepu i sprawdze nazwe no... nie przypomne sobie

just cudne oczyska:-)

Boogie czy te oczy mogą kłamać?? ;-) Kusicielko Ty!:-p

Dziękuję za porady co do rajstop! Poszukam gatty u siebie jednokolorowej! I przez Made MUSZĘ mieć pomarańczowe rajtki!

A tymczasem idę zerknąć na termometr, bo chyba jednak choć na pół godziny muszę wyjść...

Paulinka piękne piękne :-)

reklama
Paula ja nim jeździłam w Spain a tam wielkich krawężników nie ma...jest dosyć sztywny ale pięknie się nim jeździło...kochałam Go:) ale sprzedałam jak wróciłam do Pl bo nie miałam kaski no i wart był majątek,ja miała edicję limitowaną Kenzo by Loola,jedyny taki model w Pl:)
Na pewno mega wygodny dl;a dziecka,fajne oparcie,rozkłada się,pasy ok,barierka też,składanie fajne:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry