• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bry-nasza nocka nawet ładnie-nie chcę za dużo chwalić ale panna obudziła się po 24 a potem chyba ok.5-bo nie wiem czy ja się za dużo w nocy sama nie budziłam;)-najadła się i spała do 7;)

mi dzień się super zaczął-poparzyłam prawą dłoń parą z czajnika-drugi raz w ciągu roku w to same miejsce!!!dobrze,że mam panthenol w domu to chociaż trochę uśmierza ból jak rwie...

kochane kobietki,którym miałam coś wysłać-dziś wszystko poszło i możecie to dostać piątek/poniedziałek-wszystko w rękach poczty polskiej;))

a i dostałam dziś info,że dowody osobiste dzieci do odbioru
a Libby chyba bezsenność z nerwów złapała...zaczyna przecież pracę!;)) dziś na szkoleniu-trzymaj się kochana !!! będzie oki, zobaczysz!!

pozdrawiam resztę i idę poszukać sów na allegro:-D

reklama
Made dziś to nawet nie poszłabym na spacer, ale mała już szaleje - a zasnąć nie chce...gdyby pospała chociaż 2h to bym została w domku z przyjemnością....Nie mam na nią sposobu w dzień...Na termometrze -10 stopni i tak się zastanawiam...

Jos no ja też miałam ze dwie takie fajne nocki :-) Ale póki co pobudki coraz częściej zamiast coraz rzadziej :-p

Paulinka pisz na PW ile mam wpłacić :tak:

Lil zaraz ci napiszę-a ja w tym tyg. jestem z dziećmi w domu-jak dla mnie -10 to za ostre powietrze dla maluchów-no chyba,że ktoś nie ma wyjścia i musi wyjść...

Wygońcie mnie z łóżka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: postanowiłam sobie, że skoczę do rossmanna może jakiś tusz w promocji, że babcie odwiedzę i co? NIC:szok: za przykładem Pauliny allegro przeglądam:-D
Kochane ile wcześniej przed porodem mogę wyprać i wyprasować dziecięce ubranka? Jak sobie pomyślę o tych wszystkich kartonach to aż mi smutno:baffled:

Paulinka nie mam sposobu na to, żeby ona w domu zasnęła :-( A już ledwo na oczy patrzy. Położyłam ją na brzuchu - zobaczymy....Jak coś to wyjdę po 11 - powinno być już cieplej.

LIBBY POWODZENIA!
Ja też kurcze zaczynam myśleć o pracy - tylko mi po głowie lata taka myśl, że i tak nic fajnego nie znajdę - i jak z takim podejściem coś znaleźć?

Rureczko niektórzy już na Twoim etapie piorą i prasują - a potem w reklamówkach trzymają.

Made leży na brzuchu w łóżeczku i nie krzyczy na razie...zobaczymy...

reklama
Liluś - to cicho sza.....przestaję oddychać :))) Obyście nie musiały wychodzić :tak:

Paula - a mi się właśnie tylko takie kolorki podobają :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry