rruurrkkaa
Mama Misiatków
Dobranoc drogie koleżanki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ależ oryginalnie!!
Czytam właśnie o tym... :-(........ właśnie się dowiedziałam, że odeszła Szymborska..... moja największa artystka od słów..... oohh.. jaka szkoda....
Eeehh... taka dygresja - nie będę smęcić - wielka była i kropka![]()

Z chęcią bym się z Wami napiłaZizi piękne oczęta-a czy ty nas przypadkiem czymś nie częstujesz? tak na fotce wygląda...

Przyznam się, że to zdjęcie z podróży poślubnejOoo koleżanka też elegancka, i jeszcze piwem kusiZizi ślicznie!
, z Pragi.... takie miałam na ślubiezizi super wygladasz, i te pazury

Poszukam jeszcze z teraz zdjęcia:-)Zizi ulalaalapiękna kobieta, tylko czuję niedosyt
![]()
Made, Kocham cię:-):-):-)Zizi - oniemiałam) Jesteś taka....taka delikatna
Żałuję, że ta szklanka taka duża i usta zasłoniła
Śliczna jesteś
Typowo słowiańska uroda
![]()

Trochę miałam rozjaśniane włoskio jacie !!!! .... zizizupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam...nie gorzej
tylko jakoś ciemniej
Piękna z Ciebie blond-istotka -- i te... ekhm.... OOOOOCZY
![]()
Dziekuję:-)zizi : sliczna z ciebie koboetka ! a to piwo to odstaw prosze bo sie narazasz... normalnie mam slinotok!!!!
tez sobie c iebie inaczej wyobrazalam i tez cioemniejsza, ale nie bardzo ciemna![]()
polecam się na przyszłość 
Zizi zawsze do usług, i byłaś w Pradze na podróży!!uwielbiam ją,gdyby tylko było tam mniej turystów![]()
Uwielbiam ją
Chodziliśmy w takie miejsca, gdzie nie było dużo turystów