• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a nas przeciągnął przewodnik tam gdzie było ich najwięcej;))

haha wygrałam licytację tych czerwonych spodenek dla małej-kurteczce mało brakowało i by była moja;)))

reklama
My tylko raz mieliśmy przewodnika, a za pierwszym razem pojechaliśmy w ciemno, nawet noclegu nie mieliśmy zarezerwowanego,
Just bardzo, bardzo polecam,

wylicytowałam za 10,50;) +6zł przesyłka-ale jak nówka ,Zary;) takie jedne ładniejsze a reszta spodenek do targania i plucia zupką na nie;))

a Boogie-dajesz Remikowi już trochę innych dobroci niż mamusiowe mleczko?pytam, bo moje dziecko to prawdziwy smakosz i nie można nic przy niej jeść-wczoraj mi gofry z rąk wyrywała;)

wylicytowałam za 10,50;) +6zł przesyłka-ale jak nówka ,Zary;) takie jedne ładniejsze a reszta spodenek do targania i plucia zupką na nie;))

a Boogie-dajesz Remikowi już trochę innych dobroci niż mamusiowe mleczko?pytam, bo moje dziecko to prawdziwy smakosz i nie można nic przy niej jeść-wczoraj mi gofry z rąk wyrywała;)
oooo Kochana, my mamy już wyrafinowane podniebienie :rofl2: baardzo lubi pić wodę z domowymi malinami, oczywiście pestki na siteczku zostają :tak: ziemniaczki z jajem, z masełkiem, zupka (marchew, ziemniak, indyk), kleik ryżowy i kukurydziany z owocami ze słoiczka, kaszki też, ale zawsze muszą być owoce na wierzchu, bardzo lubi gruszkę, ale jabłko zjada w każdej postaci, pieczone, gotowane, świeże :laugh2: lubi świeżą bułkę męczyć i doopkę od chleba :tak: a makaron z zupy pomidorowej, taka bardzo delikatna i na domowym przecierze pomidorowym, to aż się oblizywał :szok::-D

kocurek : nie doszla jeszcze do mnie informacja o szymborskiej... ale przeylam szok... raz ze czlowiek sobie nie wyobrazal ze odejdzie... bo tego sobie nigdy nie wyobrazamy i gdy umiera czlowiek w sedziwym wieku to i tak na taka wiadomosc zawsze jets sie zaskoczonym, zdziwionym...
a najdziwniejsze w tym wszystkim ze zanim przeczytalam tego posta suszylam wlosy i myslalam o mojej prababci...ktora dzis skonczyla 102 lata...
i o kolezance co dzis urodzila corke... zycie...ludzie sie rodza, a inni odchodza...

kocie ja tez uwielbiam poezje i tylko polska :)

dobranoc!

Boogie to Remik to też prawdziwy smakosz-Maja za owocami strasznie przepada-zupki mogą być ale bez pora;), o i kisielek, który jej gotuje uwielbia-do tego ścieram jej jeszcze jabłuszko, wczoraj dostała polizać na łyżeczce trochę kaszy z krupnika-jak się oblizywała i wołała jeszcze...cudne te nasze maluchy i takie już mądrale;)

oki zmykam,kolorowych;)

pok a co mdlosci wrocily?:-)

Tak sie co jakis czas pokazuja.. Nie wiem po co... Nikt ich nie prosi...
o wedlinach to ja nawet nie mysle... No i troche sie boje listerii... Po 12tc wyluzuje.
tymczasem boli mnie glowa w typowy dla mnie kilkudniowy sposob migrenowy... Mianowicie glowa boli w oku... Normalnie pomogl by snickers z red bullem a tak?

ech i przegapiły historię o odkurzaczu...

Wiolka do 120 to ci jeszcze daleko-ja miałam ok 108;)

Ja nie przegapilam i bardzo mi sie podoba :)

Asionek polskich seriali tam nie ma. Ja polskie te z tvp ogladam za darmo na stronie tvp (wlasciwie tylko rodzinke.pl i czas honoru) a tak to nic. Na youtubie pewnie sa.
czy ktos ogladal skajpaja czy wszystkie o mnie zapomnialy? Prosze poczkowk zaufac...

Szkoda, ze Szymborska juz nic nie napisze. Uwielbiam jej ironie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry