• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kocurek : a ja ciebie rozumiem :)
ja w wieku 16 lat wiedzialam z ebed emiec syzbko dizecko i nigdy nie przestalam o tym myslec
i mialabym je szybciej niz 23 gdyby mi sie material na ojca (pierwszy) nie ulotnil...
chwile zajelo nim znalazlam drugi ale jak juz znalazlam to wiedzialam ze to jets dobre DNA i czekac dlugo nie chcialam ;)

rurka : odpowiedzialam

a teraz kochane zmykam szorowac ogra. tego wiekszego i brudniejszego

reklama
jos spoko do maja jeszcze troche czasu...a narazie musze 100 przelac na konto tego pana od allegro.
a powiedz mi z tym waszym przylotem do polski w kwietniu to pewne?bardzo mi sie spodobala opcja spotkania:-p. a co do plci to ja narazie czuje sie jakos dziwnie myslac ze urodze chlopca i nie moge sie z tym oswoic ... chyba ja z kolei jestem dziewczynkowa mama

jos tak dawaj znac:-)
pok a ja moge zaserwowac ci kiwi i pana cotte ( czy jak to sie tam pisze)- swoja droga spodziewalam sie ze bedzie lepsza.

Uuuu wiolu zly moment.. Rureczko tobie tez juz dziekuje i przechodze na razie na sucha bulke...
a panna cotta to odpada na cale zycie, bo mleczna :)

Wiola - ja też myślałam, ze jestem dziewczynkowa, ale jak mam tych dwóch budrysów, to potwierdzam wszystko to co napisała jos :tak: Chłopców się zdecydowanie łatwiej wychowuje, jest z nimi mniej problemów i są tacy....całuśni :zawstydzona/y:

poczku pogłaskaj jaszczurkę... :)

madeee.....kurna chatka.. ja nigdy nie bylam dziewczynkowa - wlasciwie to nawet teraz jak tak patrze na malą, to mi się na chlopczyka widzi hehe...

Kocurek :-D jak nic, doudou zamarzł :))))) Może jak przyjdzie odwilż...:-)

pok - ode mnie też pogłaskaj :tak: Koniecznie!

A w ogóle, to się ze mną ożenią :eek: oba dwa :-)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Poczek szkoduje Cie bardzo, ale to minie... ja miałam mega wstręt do mięsa i wędliny, teraz już powoli szyneczkę mogę zjeść, rzadko, bo rzadko ale zawsze:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry