• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Poczek u mnie oranżada i wafelki, reflektujesz? Jak się czujecie? Kiedy teraz wizyta?

Oranzada mi ostatnio zrobila zle, wiec dziekuje ale wafelki chetnie przygarne :) a ty moze bys chciala kisiel, gruszke, banana? Wszystko mam w lozku :D

Kocurku ja sie pogubilam juz w tych opisach... Jak czytam 7 tc to opisuja to co jest na koniec 7 tc czy toco sie dzieje jak trwa? Bo nie wiem jaki tc mam teraz czytac :)
tak czy siak cos z konczynami i ukladem krwiońosnym majstruje jaszczur moj :)

jos tak dawaj znac:-)
pok a ja moge zaserwowac ci kiwi i pana cotte ( czy jak to sie tam pisze)- swoja droga spodziewalam sie ze bedzie lepsza.

rureczka : kusze kusze ! ty pierwsza jetses na celowniku do wyslania maila :)

kocurek : moze i zarcik a moze i ( a moim zdaniem na pewno) los wiedzial co robi :)
ja tam do konca w przypadki nie wierze :)))
ale to tylko moje zdnaie i nie podjemuje dyskusji ;)))))))))

made : uuuu.... poruszylas bardzo skomplikowany chwilowo temat :)
no wiec tak w skrocie
1.ja : chce trojke, ale trzeciego tez bym chciala chlopca, wiec dziewczynkowych wyzbywam sie tak czy owak , najyzej kiedys dokupie - bedzie pretekst
2. chlopiecych wyzbede sie w 90% zostawia sobie tylko kilka od ktorych nie potrafie sie odseparowac bo po prpstu zaczyna mi miejsca barkowac, kartony sa wszedzie... A ze ja juz kupuje ten tego... dla poldka rozmiarowki na 5 i 6 lat ( nosi 4)
no to wiesz.... mieszkanie sie drastycznie kurczy ;)
3. wracam do pierwszego punktu : niby ja chce trzecie dziecko, ale nie chce przechodzic przez trzecia ciaze... z aduzo stresu porblemow, ryzyka z cukrzyca i innymi... wiec nie wiem... choc ja bym sie raczej mimop wszystko zdecydowala i po cichu nawet zaczynam liczyc na taki zarcik jak u kocurka byl X lat temu ;)
4. cztery i najwazniejsze : mezowi sie domienilo i mowi ze dwojka jets OK. poki co jets przekonany ze nie chce trzeciego a tym bardziej wlasnie z emoze byc dziewczynka .... ze niby ten teges... ciezej sie je wychowuje ciezki orkes dojrzewania, wiekszy strach o nia ( cale zycie nie mowie tylko o antykoncpejci i jej braku...)
no i w ze dziewcyznke lepiej miec pierwsza jak sie jest mldoszym i okres dojrzewania afrontuje sie w mlodym wieku a nie jak jego mama z siostra : w wieku 50-53 lat !!!! noMMM... w sumie ja tez z tych wzgledow wolalabym chlopca... dziewcyznka : pierwsza lub druga. no a wogole to ja jetsem i tak chlopakowa mama tak od serca ;)

no to sie naprodukowalam :)
a mialo byc streszczenie sytuacji ... hehe

jos nie.. ja nie wybielam się :-p nie miałam też żadnych wątpliwości :-) pojawienie się Kamila było jakieś takie zupełnie "na miejscu" :confused: Tak jakby na mnie czekał..... a ja na niego ... :) :) :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry