• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Może jednak temat mamusi przemilczę, żeby się nie denerwować...
Niestety dzisiejsze wyjście odwołane...też z głupiego powodu...szkoda gadać:(

Pokażę Wam coś...może któraś wstawić zdjęcie?

Ja nie chce byc okrutna ale po co robilas test? Mowilas, ze staran zadnych nie bylo...

carola : e tam wielka mi roznica miedzy 26 ( pisze 26 ale w strone 27 zmierzam) a 29... to nie to co 18/19... jakby nie patrzec 30-tka na karku :)

sam fakt 30,40, 50 na karku mi nie przeszkadza - tylko musialabym byc bardziej zywotna, bardziej zmotywowana i mlodsza " w glowie" ;) to pozniej zestawienie cyferek by mnie juz nie interesowalo :))))

uuu ja tam czuje roznice miedzy 26 a teraz... wkrotce 29. Ale to po prostu zycie sie zmienia :) a jeszcze taz a 22-23... Uuuu to byly szalone czasy :)

RURKA! Piekny brzusio!

U mnie nic ciekawego. A u was?

Poczek u mnie oranżada i wafelki, reflektujesz? Jak się czujecie? Kiedy teraz wizyta?

Made a jak Cię koopa zatrzyma? albo nie daj boże dwie?:-D

kocie : dziex za odp :) mlodziusienka bylas :) nie doliczyalam soie nigdy myslalam ze jakos 19/20 :)

rurka : piekny brzusio :) i nie gdaj glupot bo jets maly :)

porzadkuje kartony z ciuszkami ktore mialy mi sluzyc gdyby filutek byl Pola Josephine Salome :)
ktora chetna bylaby zainteresowana prosze o maila
mam troche dziewczynkowych z drugiej reki ( od kolezanki i z domowych bazarkow) i sporo ZUPELNIE NOWYCH wypranych raz - te male ktore wzielam ze soba do szpitala na wrazie co, a niektore jeszcze z metkami !!!!

wiolka : tobie dam znac jak fifi wynosi rozmiary 0-3 m-ce oki ? :)

rureczka - to będzie śmierdzieć :baffled: nikogo do wieczora nie wpuszczę :-D)))))

jos - a co Ty się tak ciuszków wyzbywasz? Myślałam, ze planujecie jeszcze trójeczkę...? :-p:-D

Ostatnia edycja:
made ni ma....

poczek :)))))))) jak to nic nowego???!! To gadaj co u jaszczurki - nad czym teraz pracuje??? :-D

jos ano tak wyszło... w sumie nie powinno, ale jakoś wyszło :-p taki żarcik od losu... najkochańszy pod słońcem !!

Rurko bardzo ładnie, ale strasznie mało tego brzusiaaa :tak:

Made czy mogę wkleić coś co dotyczy Twoich dzieł, a dotyczy mojego dzieła??? :zawstydzona/y:

Kocie młodziutka byłaś z Kamilem, ale to życie, więc nie wybiera i teraz masz nastolatka :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry