• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos - w Polsce jakoś doudou się nie przyjęły...nie wiem dlaczego, ja wszystkie małe dzieci w rodzinie swego czasu w nie zaopatrzyłam :-)
Mojej siostry córka ma doudou króliczka, ma 5 lat i myślisz, że chce oddać dla Boryska?
Ale, żeby tak Zygmusiowi nie oddać?!? :szok: takiemu słodkiemu chłopczykowi???? :no::angry:
Ozesz w mordke zezyka - ja NIC nie biore :szok: Ale bo i PO CO ??? :-D Od kiedy nie moge sie wyspac, to my w te klocki nie gramy :-p No dobrze, klamie - gramy jakos raz na 1.5 miesiaca :laugh2:
Kurcze, też o tym myślę, tzn nie mam żadnej ofiary na oku :-p ale tak asekuracyjnie :zawstydzona/y: tylko pojawia się te same pytanie:PO CO? skoro nie mam z kim??? :-(
Jaki wiosnek????? :szok: hahaha :-D

ja w pierwszej bawilam sie juz po niecalym miesiacu-
wiosnek: co 35 to nie 18 :baffled:
:-D:-D:-D

reklama
carola : e tam wielka mi roznica miedzy 26 ( pisze 26 ale w strone 27 zmierzam) a 29... to nie to co 18/19... jakby nie patrzec 30-tka na karku :)

sam fakt 30,40, 50 na karku mi nie przeszkadza - tylko musialabym byc bardziej zywotna, bardziej zmotywowana i mlodsza " w glowie" ;) to pozniej zestawienie cyferek by mnie juz nie interesowalo :))))

Made-Maja ma króliczka takie a'la dou dou-a marzy mi się taki prawdziwy;)))

Karola ja tylko rok młodsza od ciebie:-D oj latka lecą

a ja tabsów nie potrzebuje-moje libido gdzieś polazło i nie mogę się doszukać-czyżby moje niespanie wychodziło???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry