• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
powrocilam :)

rurka : przyznaj sie ze spalas cale popoludnie ??? :)

made : tutaj tez dzieci maja 'doudou' szmatki i bez tego ani rusz :)
ja juz zakupilam filutkowi jego najbloizszego przyjaciela w potrojnej wersji wrazie zguby :)

carola : :(

pok : smacznego! korzsytaj poki dajesz rade jesc :)

wiolka : slicznie wygladalas w ciazy z iwa i pasuja ci zwiazane wlosy :) zawszer ci w mojej ulubionej krotkiej fryzurce widze, ale tak tez jets super !!!!
seksownie :)

lil : sliczne masz dzieciaczki :********

od 2 tygodni biore tabletki anty. takie co mozna sie spoznic tylko 1-3h bo karmie. Raz na 2/3 dni zamiast w poludnie biore ja po drzemce o 16-16h30 a dzis noe doysc ze o 17 to sie zorientowalam ze pierwsza "do wziecia" byla wtorkowa :)
jak tak dalej pojdzie to sobie brzuszek szybciej przypomne niz by mi sie w snach wymarzylo :)

jos - w Polsce jakoś doudou się nie przyjęły...nie wiem dlaczego, ja wszystkie małe dzieci w rodzinie swego czasu w nie zaopatrzyłam :-)
Mojej siostry córka ma doudou króliczka, ma 5 lat i myślisz, że chce oddać dla Boryska? Zapomnij :-D))))

Olivka - ale, że co tam jest napisane, bo słabo widzę....tak czy nie? :confused:

Ozesz w mordke zezyka - ja NIC nie biore :szok: Ale bo i PO CO ??? :-D Od kiedy nie moge sie wyspac, to my w te klocki nie gramy :-p No dobrze, klamie - gramy jakos raz na 1.5 miesiaca :laugh2:

made : nie dziwie sie z enie chce oddac, tez bym nie oddala hehe :)

kocurek : no uwazaj uwazaj :) choc w sumie fajnie jakby ola miala syzbko rodzenstwo :)
ja tez teraz zwlekalam z tabletkami bo klocki byly schowane w szafie ;) a pamietam jak ja po pierwszej ciazy to w klocki sie bawilam jeszcze przed wizyta poporodowa 6 tyg dokladnie porodzie !!!!! :zawstydzona/y:;-)

wiosnek : co 2 dzieciakow to nie jedno ;)

kocurek : hahahahahahhaahhahahaha

u ciebie ten wniosek to jesczze jakos logicznie by wygladal
ale u mnie? 26 lat to nie 23...? szybko postepuje to starzenie sie... :confused::baffled::baffled::baffled::-D:baffled::baffled: co bedzie za 10-15 lat...? az sie wystraszylam...

a ty K. rodizlas jak mialas 18 ???????? mlodziutka bylas :)

reklama
Starzenie?????????????Josssssssss błagam ja mam zaraz 29....ups,wydało się...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry