• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made ja ze swoim zamowienie to moge poczekac , obraz zawsze mozna powiesic ;-), ale juz miejsce w Iwy pokoju dla niego znalazlam:-p.zreszta w sypialni tez wiem co bym powiesila tylko ze zdecydowac sie na nic nie umiem

paulina mi sie zdecydowanie bardziej te pierwsze anioly podobaja...ale ja ma fiola na punkcie venge i nie jestem obiektywna:-p. a co do lumpkow to u nas tez nendza, dlatego zatracilam sie na allegro

No właśnie Rureczka jaki tusz???

Wioluś super brzuszek! Też będzie spory na sam koniec (jak u mnie) - a jakie masz super ładne włoski!

Paulinka te aniołki też śliczne, ale tamte bardziej mi się podobały. Ja to bym celowała w takie coś (ale to jeszcze nie do końca TO)
ANIOŁKI, ANIOŁEK ręcznie malowany (2067410962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

I to np. z imieniem MARTYNKA, 12.10.2011

No u nas lumpki są obłędne - ja mieszkam też przy rynku i tam ludzie chodzą po swoich dzieciach wyprzedawać, więc nawet nie ma zapachu lumpka..A teraz dużo ludzi w Anglii kupuje, a potem babcie na rynku sprzedają...a ja z Martynką codziennie chodzę po tym rynku :-p

Made Bourjois Volume Fast & Perfekt Mascara, ze szczoteczką rotacyjną, taki tuszowy wibrator:-D

Wiola cyknę cykne jak maż wróci mojego grubego bembzuna:-D

rureczko to ja bede czekac na ten twoj brzuszek...

lilus a no tak zapomnialam ze tam na rynku ludzie uzywane ubrania tez sprzedaja...kurde kiedy ja zawitam na ten rynek? chyba dopiero jak sie cieplej zrobi.
a co do wielkosci brzucha to z Iwa tez mialam wielki, zaraz wam zaprezentuje.
dzis was zasypie swoim brzucholem.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry