• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ech objadłam się-mieliśmy jeszcze zamrożone pierogi z kapustą i grzybami ze świąt;)))mniam mniam

Lil-już idę poszukać moich danych i wyślę ci prw

Made-moja kuzynka kupiła właśnie taki obraz 3w1-nie wiem czy ci dobrze wytłumaczę-mały a4-większy-a4 całość tworzy jedną całość-jakieś tam afrykańskie klimaty-dała ok.240zł-gdzieś z południa polski

no i zaczęło mi się marzyć coś podobnego...tylko mam mały pomysł jak-ale to jak skończysz dzieła dla Kocura,Lil, Wioli-jestem 4, ups 5 ,bo jeszcze Mary-w kolejce!!!!

kurde brzuch mnie cos boli i twardy sie zrobic...czyzby skurczybyki przepowiadacze?
powiedzcie mi ja to u was z ta glukoza? musialyscie zame w aptece kupic czy w lab dawali?

Wioluś trzeba kupić...a twardnienie brzucha to normalne, ja miałam od 20 tygodnia. Ale jak się martwisz to skonsultuj z lekarzem. Kiedy wizyta?

Paula - wiem o co chodzi :-) Pierwszy jest nawiązaniem lub/i kontynuacją drugiego, drugi trzeciego i może też czwartego :))) Takie obrazy najlepiej się prezentują w długich prostokątach.

Liluś - a Ty te aniołki, tak? :-p:-))) Aniołki dla aniołków :-)))
A ząbkiem się nie zadręczaj-urośnie. Maciuś i tak przystojny, a Martynka z włoskami czy bez - U RO CZA :-D))))) Jak jeszcze pomarańczowe rajtuzy mieć będzie, to oszaleję :)))))))

poczku Kochany, jak miło czytać, że apetyt wraca :*

reklama
Made szczegóły Ci jeszcze napiszę i może jakieś aniołki poszukam na wzór? Czy jak?? Teraz lecę, bo mi się obiad przypala przez Was :-p
Gdyby nie mróz to już bym na rynek leciała pomarańczowych rajtek szukać...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry