• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku , rureczko a ja wam powiem ze moge jesc wszystko, wstretu nie mam do niczego, teraz.
ale z poczatku to mialam swoje wybrane produkty i jadla tylko to caly czas.

rurka a przyznaj sie ile masz w brzuchu cm i ile kg na plusie? jak sie wstydzisz to mozesz na privie napisac.
ja tam sie moge przyznac ze mam juz 100cm w brzuchu. z tego co pamietam to made i kocurek tyle mialy ktotko przed porodami:-)

reklama
Wiola - eeee przed porodem to ja miałam ze 113 chyba :confused:
Trzeba by było posty przewertować...kurczę, nie pamiętam normalnie, może moja najulubieńsza wykaże się lepszą pamięcią ;-)

paulina : na 24 miesica egirl mam tylko jedna koszulke petit bateau ale juz ja obiecalam koleznce stad ktora ma fizia na punkcie tej marki
no az tak dalko to nie kupowalam dziewczecych ( oporcz jednej koszulki) wzielam ... o boszz: 0-12 m-cy !!! ;)

made, kocurek : ja zawsze sie czulam sie jak chlopakowa mama, dziewczynka miala byc z lakomstwa : zeby miec i to i to bo ja chce miec wszystko :)
no i chyba troche z - moze nie ZLYCH- ale na pewno nieNAJLEPSZYCH pobudek : zeby miec wnuki od corki bo na te patrzy sie inaczej i wiecej sie z nimi ma odwage robic po sowjemu niz z tymi od synowej i ...zeby kupowac rozowe ubranka i dziewczynskie zabawki... yy... no i to chyba na tyle :)

a tak to zawsze bylam chlopakowa, nawet w przyjazniach :)
bilans z dziecinstwa :1 najlepsza przyjaciolka, 1 bardzo dobra kolezanka i 3 bardzo dobrych przyjaciol-facetow
kontakt mam czestszy z chlopakami niz z tymi dwoma dziewczynami :)

paula : no neistety, przykro mi az tak damleko nie patrzylam :)

wiolka : normalnie pobyt w kwietniu jest pewny... tylko ze na 90%
dlaczego? bo gdzies zginal nam mail z kodem i kopia biletow, rezerwacja ... biletow nie wydrukowlaismy od razu a tera znie mozemy tego odnalezc
ale normalnie to powinnismy to znalezc mimo wszystko :)

reklama
just a dla kogo ten tygrysek:-pbo sliczny jest . ale najslicznejszy jest Remik , piekne ma te oczenta.

jos bo wiesz ja sie tak dopytuje bo jestem ciekawa czy to tylko plany czy juz data zaklepana. ale widze ze juz pewniak. a wiesz ja juz zmotoryzowana to 35min i jestem w Toruniu:-P

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry