• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Laski,
Was dzisiaj nadrobić graniczy z cudem:-p;-)
Bolała mnie głowa dzisiaj mocno i w dodatku wymarzłam w pracy strasznie:baffled: rano miałam 13stopni:crazy::baffled:
juz nie chcę tej zimy, a kysz, a kysz:angry::angry::angry:
Poza tym, Wiola super wyglądasz:happy2:
Rurka brzusio piękny, no i pokaż nam się w końcu:tak:

A czy Ktoś chciałby zobaczyć moje oczy zielone??:zawstydzona/y::-p:happy2:;-)

aaa odkryłam dziś fajną rzecz-musiałam poodkurzać-Daniel wyszedł z pokoju, bo nie cierpi hałasu, mała siedziała z M. na łóżku-włączenie odkurzacza=szok na buzi dziecka, ale nie płacze...no nic...odkurzam a ona się cały czas patrzy..wyłączam odkurzacz a tu płacz i to jaki!włączam odkurzacz tak o, znów zaciekawienie-wyłączam- płacz, hahaha
Remi uwielbia jak odkurzam, stu procentowe skupienie i tak jak pisałaś płacz jak wyłączam :tak:

A teraz dla Rurki:

Zobacz załącznik 432575

Just ale piękności:zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y: zazdrość mnie zje!! ale czekaj, czekaj jeszcze też sobie coś tak ładnego znajdę!:-D Poza tym Remi jest piękny, a wiadomo, że ładnemu we wszystkim ładnie, On nawet w Buce z muminków wyglądałby olśniewająco!

reklama
Ja nie chce byc okrutna ale po co robilas test? Mowilas, ze staran zadnych nie bylo...

uuu ja tam czuje roznice miedzy 26 a teraz... wkrotce 29. Ale to po prostu zycie sie zmienia :) a jeszcze taz a 22-23... Uuuu to byly szalone czasy :)

RURKA! Piekny brzusio!

U mnie nic ciekawego. A u was?

Pok dlatego, że zaczęłam brać tabletki, które mogą zaszkodzić ciąży i test zrobiłam dla potwierdzenia, że nie jestem.
Staranek nie było ale raz przed owu przytulaliśmy się. A sama wiesz, że jak się nie starasz to...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry