WIOLKA1509
Fanka BB :)
paulina no niby tak , ale apetyt ostatnio niebezpiecznie mi sie rozkreca
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
rano miałam 13stopni

;-)Remi uwielbia jak odkurzam, stu procentowe skupienie i tak jak pisałaś płacz jak wyłączamaaa odkryłam dziś fajną rzecz-musiałam poodkurzać-Daniel wyszedł z pokoju, bo nie cierpi hałasu, mała siedziała z M. na łóżku-włączenie odkurzacza=szok na buzi dziecka, ale nie płacze...no nic...odkurzam a ona się cały czas patrzy..wyłączam odkurzacz a tu płacz i to jaki!włączam odkurzacz tak o, znów zaciekawienie-wyłączam- płacz, hahaha

zazdrość mnie zje!! ale czekaj, czekaj jeszcze też sobie coś tak ładnego znajdę!
Poza tym Remi jest piękny, a wiadomo, że ładnemu we wszystkim ładnie, On nawet w Buce z muminków wyglądałby olśniewająco!
Zizi ślicznie!Ja nie chce byc okrutna ale po co robilas test? Mowilas, ze staran zadnych nie bylo...
uuu ja tam czuje roznice miedzy 26 a teraz... wkrotce 29. Ale to po prostu zycie sie zmieniaa jeszcze taz a 22-23... Uuuu to byly szalone czasy
RURKA! Piekny brzusio!
U mnie nic ciekawego. A u was?