• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just : uwielbiam takie krotkie rampersy sama mam ich kilka po L. wlasnie te serie z C&A czesto z puchatkiem i chyba jakies 1 czy 2 marinero tez mialam :) uwielbiam ! slodkie to to i wygodne dla dziecka :)
Marinero :rofl2: wiesz coś na ten temat :-D kocham to za słabe słowo :-p ja osobiście za Puchatkiem średnio, bo od dziecka nie lubiłam go za yyy... głupotę :zawstydzona/y::-D ot! taki głupiutki Miś :zawstydzona/y: mi imponował Krecik, albo Włóczykij, za zaradność :tak::-D

Ja za puchatkiem też nie za bardzo, za to za kłapouszkiem to baaardzo, bo to inteligentna ciapa gapa jest - jak JA!! :-p:-D

A tygrysek to jest cały mój pan haha :rofl2:

wiola tygryska uznajesz????? :laugh2: Bo jeśli tak.. to jutro coś wygrzebię :tak:

Ostatnia edycja:
just : a ja tak jak kot : klapouszka i jeszcze wrednego krolika :) i mala mi z muminkow : za jej wredote. wloczykija tez lubilam za jego aliencacje. A najbardziej Mala Mi :)
a od muminkow typowychwolalam ...bobka :)

u nas tez spokoj wraca powoli, L. spi, T. wlasnie sie najadl i zasypia. czas na prysznic i jakas kolacje sobie, mezul je w biurze bo wroci oK. 24-1...

niania jutro przyjsc nie moze... takze jutro bede sie przed 8ma uwijala ze hohoho...juz mam stres :)

just : a ja tak jak kot : klapouszka i jeszcze wrednego krolika :) i mala mi z muminkow : za jej wredote. wloczykija tez lubilam za jego aliencacje. A najbardziej Mala Mi :)
a od muminkow typowychwolalam ...bobka :)

:rofl2::rofl2::rofl2: MAŁA MI <3 kochałam ją całym małym serduszkiem :tak: włóczykij był moim faworytem jeśli chodzi o męski typ, a Bobek :rofl2: z Bobkiem mogłabym konie kraść :happy2:

reklama
........ właśnie się dowiedziałam, że odeszła Szymborska..... moja największa artystka od słów..... oohh.. jaka szkoda....

Eeehh... taka dygresja - nie będę smęcić - wielka była i kropka :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry