• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam wieczornie
kocurku sliczne male tygrysiatko;-)
my dzis mamy fajny dzien, bylismy z mala w ,,kinderku"taki fajny plac zabaw dla dzieciakow z malpim gajem, zamkiem dmuchanym i wiele innych . naskakalismy sie z mala, wybawilismy , potem pojechalismy na male co nieco co kfc , nastepnie dostalismy zaproszenie na torta bezowego i Iwa z kuzynkami sie pobawila i teraz dotarlismy do domu...maz mi zapowiedzial ze dzis nie da mi isc spac . wiec wieczor tez zapowieda sie milo:-)

jak u was minela niedziela?

Mary faktycznie same trójki :-pSmacznego i na zdrowie dla Ciebie! Mia śpi?

Kocurku ja co roku jestem młodsza! :-p Tracę już rachubę jak młoda się robię!

Boogie padnij na jeden czyczek - drugi zostaw dla Remika!

Wioluś taki ciepły spacerek czyli :-p

No i mała się wierci - więc ja zamykam już forum i zobaczymy ile czasu zajmie usypianie na dobre już.....DO JUTRA!

just : a czemu poldke nie lubi jak ja spiewam hahaha zartuje - dosko ale wiem czemu, nikt nie lubi... hehe :)

mary : super ze dzionek wam sie udal i zazdroszcze wam i mii dziadka " na miejscu" :)

lil : niestety u nas butla na noc nie sprawdza sie wogole, tj. sprawdza sie , od 19-20 do ok. 24-1h30 i raz drugiej ... i to by bylo na tyle ;)

maz sie kapie ale juz nie spiewa :)
pozniej moja kolej

ciekawe kiedy carola wroci, moze zagladnie jutro rano :)

milego wieczoru ja uciekam :)

reklama
Lil-to jutro pewnie doczytasz-a nie próbowałaś robić lasagne z mięsem mielonym ale wcześniej makaron ugotować al'dente? a to z winiary robi się z makaronem,który jest załączony-ogólnie to wygląda jak duża zupka chińska;))

paczajcie co kupiłam mojej córci-to wszystko przez ten napis BLUZKA NEXT NA 9-12 MIES.80 CM (2088265544) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wiola to przyjemności na resztę wieczorku-mnie wczoraj dopadła @ i tyle z przyjemności

MAry-fajnie opisujesz te narty-też tak chcę!!! i warto czasami zgrzeszyć kulinarnie-ja to jestem grzesznica na potęgę-ale u nas srogi mróz i @ do tego-ciężki temat;))

ja zmykam na csi,papa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry