• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mary - bardzo się cieszę z Waszego jakby nie było wielkiego SUKCESU :-)
U nas w porządku, dziękuję :))) tylko tej wody brak :/ ale po kombinezonach macherów stwierdzam śmiało, że może im się to udać :-D)))

rureczka - witaj ślicznotko :* jak samopoczucie?

poczek! Wiola! Buzi :)))))

Ostatnia edycja:
ach kochane:-D u nas tak zimno, że mąż właśnie z pracy wrócił, zwolnili ich:szok:

Poczek dzisiaj humor mam bardzo dobry, bo po 10 pójdę się na wizytę zapisać do gina :))))))))))))) a w szkole to mi się śniło, że tańczyłam jakieś dziwne tance w różowych neonowych legginsach:-D:-D

Made:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bardzo zacne, dziękuję, a u Was jak? zawsze rano jak wchodzę na nasz wątek to tak mi się milo dzień zaczyna, dzisiaj weszłam na grupę zamknięta czerwcówek a tam kłótnia jak nie wiem co, ubliżanie, obrażanie, tragedia... dlatego wole byc u Nas, tam się nie udzielam i pewnie mnie zaraz wyrzucą:eek:
Miałyśmy misiowe interesy robić przypominam Kochana:-D

Wiola hej hej hej :)) jak tam Wasza nocka? dalej z Iwonką śpicie? Ja dzisiaj o dziwo z mężem spałam:-D

Rurka - aaale sny! A mnie śniło się coś dziwnego - nie pamiętam, co, ale dziwne to to było! :zawstydzona/y::laugh2: Ojej, współczuję tej akcji z pracą męża!!! Ale dlaczego???

Pok - u Was jest gdzie pośmigać, nie? Ohhh, jak mi się taki wypad do Szwajcarii marzy... :rolleyes: A my oglądamy teraz "Modern Family". Naprawdę dobry! :laugh2::laugh2::laugh2:

Wiolu - witaj!

OK, zmykam małą na drzemkę położyć. Już mi ziewa na bujaczku.

rureczka - ja byłam na październikówkach raz jeden :-) napisałam jeden post i tyle mnie widzieli :eek: Ja się nie nadaję na ring ;-)
Wybieram święty spokój i moje koleżanki :zawstydzona/y:

witam sie z ricoré i zombie :)

L. w domu bo chory, niby juz nie ma goraczki ale zpostawilam go w domu bo kaszle

asionek : dobrze, ze cham wyplacil pieniadze! a jak co do pracy nowej decyzja do 31.03 to jeszcze faktycznie dla francuzow szmaaat czasu :) hihihihihihi

mary : ooo! a ty nie masz za dobrz e,??? ja nie wiedzialam, ze twoja mama mieszka w norwegii tez!!! kilka razy pislaam czy nie moze ci np. kropelek czy czegos wyslac z polski i jakos do mnie nie dotarlo! ale masz fajnie, a najwieksza szanse to ma Mia :) u nas pod tym wzgledem tragedia: moi rodzice 1800km stad, rodzice meza 800km, moj brat i sioistra meza w UK... wiecej braci/siostr niet..;wiec jetsesmy tu sami tak naparwde :-(

mlodam : gratki zabka !!!!

rurka : jak sie czuejsz????

Chce wczorajszy dzień wymazać ze swojej i M. pamięci.

Dziewczynki zakipione do pasa ale już bez temperatury. Będę do was zaglądać ale chwilowo muszę coś naprawić :zawstydzona/y:

Jos dzięuję, całkiem dobrze :) a Wy? zimno macie? Poldek w szkole? jak Filutek?

Made dlatego tam się już prawie nie udzielam, wole tu PACZEĆ:-D

Sol zdrówka dla Twoich kobitek!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry