• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary - modern afamily ubostwiam! Ubaw po pachy :) a posmigac u nas jest gdzie :) pol godziny w jedna strone Jura (takie nizsze gory, kolo 2 tys npm) a pol godz w druga strone wysokie alpy francuskie, chamonix niecala godzine od domu, a gdzies godzine w trzecia strone alpy szwajcarskie :)
tylko my nie jezdzimy, bo m nie moze a ja go nie chce zostawiac w domu, zeby sie smucil, ze ja szusuje a on nie moze.

Rurka - yeah! A jaka muzyka leciala? :-D

Moj m tez do domu wrocil, bo przez peknieta rure korek taki, ze na druga strone jeziora przejechac sie nie da. Pojdzie sobie w porze lunchowej do pracy.

Rurka, made - ja na wrzesniowkach juz tez sie nie bede udzielac, nie moj klimat zupelnie...

reklama
Dzień dobry! Dzięki Waszym życzeniom dobrej nocy - nocka w miarę się udała :-p Pierwsze dwie pobudki co 3 godziny (co dla mnie robi dużą różnicę!), potem o 4 się obudziła na koopkę, bekanie i jakieś takie inne marudki, o 6 padła znowu i do 9 - ja co prawda już nie spałam od tej 4, ale dzięki temu, że szybko poszłam spać jakoś się czuję ;-) Może też dlatego lepsza noc, że zakręciłam na noc kaloryfer??? Fakt, że mam teraz 16 stopni - ale może dzięki temu małej się tak pić nie chciało?

Jak Wasze nocki?

Mary dzięki za podpowiedzi z tą lasagne! Całkiem prosto się wydaje - czyli mięso tak jak na spagetti? I nie trzeba sosu beszamelowego???

Aha - a te płaty do pojedynczo kłaść? Czy podwójnie? I ile tych płatów? Ile warstwy między nimi? Mało nawalić czy dużo?:-p

zjadlam sniadanie to teraz moge pogadac:-p
rureczko widze ze sen pierwsza klasa. dziekuje my dobrze, zab mnie troche boli ale przeziebienie troche oslablo na sile. najwazniejsze ze Iwa zdrowa.
pok :szok:lodowa promenada? masakra, na sama mysl mi zimno
mary, pok a wyobrazcie sobie ze ja nigdy nart na nogach nie mialam i raczej miec nie bede.
made od kiedy wy juz bez wody jestescie?najgorsze co moze byc to jak nie ma ogrzewania a kolejne wody.
jos zdrowka dla synusia
lil a dziekuje nocka bdb przespana od 23 do 6.30 :-Dnie bij

a co do innych watkow :-Dto myslalam ze tylko majowki takie bojowe, kluca sie doslownie o wszystko i to nie na zamknietym tylko na glownym.

Hehe Wioluś - dziś mnie nie drażni Twoja przespana noc :-p - jak mam przespane 2x3 h plus 2h to jakoś czuję się zregenerowana i nawet nie byłam potworem między tą 4 a 6! Pełen sukces :-p

Mary jeszcze chciałam Ci napisać, że rozbudziłaś we mnie potrzebę jakiegoś szalonego wypadu na narty z mężem, spontanicznej radości wynikającej z ruchu i świeżego powietrza...TRZYMAJCIE MNIE, bo mam odlot jakiś marzeniowy!

Liluś - nie zdążyłam wczoraj odpowiedzieć na Twoje pytanie ;)
Mój szanowny uśmiechnął się tylko tajemniczo :eek: to chyba nic dobrego nie wróży :))))
Chcę Ci powiedzieć, że u mnie też jest w nocy 16 stopni i nic to nie zmienia, jak się budził co chwila, tak się budzi :sorry: ale oczywiście wierzę, że u Was to było przyczyną częstych pobudek ;-)

rureczka - uła.....gorączka sobotniej nocy :-D)))))

Kocurek!!!!!!!!!!

Wiolu -
wody nie ma od soboty :/

Ostatnia edycja:
Made zobaczymy dziś w nocy :-p Moja jeszcze nie ząbkuje - jak się zacznie ząbkowanie to wtedy zobaczymy czy cokolwiek pomoże :-p

A mój pan mi dziś zrobił herbatę, więc zamiana mężów też u mnie już nieaktualna :-p hehe...

No właśnie co z Kocurkiem???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry