• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Łazienkowe centrum dowodzenia uruchomione, kawa obecna, możemy działać :-D Jeszcze tylko na szybko włoski, makijaż itp. bo dziś znowu goście :eek:

made a może się już nie opłaca te kostkarkę demontować - do lata rzut kostką :-D

reklama
dziewczyny wygnajcie mnie od komputera bo nadal w pizamie i szlafroku siedze ,ale na swoje usprawiedliwienie mam to ze szlafroczek jest taki cieplutki i mieciutki:zawstydzona/y:

wioluja Cię przywiążę tym mięciutkim paskiem szlafrokowym do monitorka, żebyś w ciepełku z nami cały dzień sobie siedziała :-)

Dobry humor poszedł w kąt:wściekła/y:

Czy ja jestem jakaś dziwna? Lista na dzisiejszą wizytę u ginekologa jest zawsze o 10 w gabinecie. O 10.10 jesteśmy pod drzwiami a tam co? Baba się wpisała na 19.30 i to było ostatnie wolne miejsce. Wszystkie wcześniejsze zajęte i to zapisane przez lekarza. A nigdy wcześniej rejestracji telefonicznej nie było. To jak ja się mam dostać na wizytę? I akurat dzisiaj Łukasz miał wolne, to by ze mną poszedł, a w czwartek nie wiadomo czy się uda:-(
Nawet zła nie jestem, tylko przykro mi, bo jakby nie było czuje się oszukana, skoro telefonicznie nie można to co to za cyrki?:crazy: W czwartek to ja taka awanturę zrobię, że mnie baba popamięta, płaci człowiek niemałe pieniądze i jeszcze takie cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eh męża pomęczę, od razu lepiej mi będzie:-D

Paulina, kocurku nie kuscie , bo tak mi dobrze w tym szlafroku ...no kurcze ale juz przed 11 a jak ktos przyjedzie ? w szlafroku nie wypada wyskoczyc.
kocurku jak nocka?
Rureczko spokojnie...dzis sie juz nie wkurzaj tylko zostaw ta cala zlosc na czwartek i wtedy sie wyrzyj:-)

wiolu Jak to nie wypada??!! :szok: W takim mięciutkim wszystko wypada :-D

Nocka standard - u nas też w nocy jest chłodno, bo wtedy mamy wyłączone ogrzewanie, ale mała budzi się precyzyjnie co 1.5 h jakoś :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry