• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolu całe szczęście, że ona mi wytrzymuje bez płaczu na tym przewijaku, bawimy się nawet pół godziny i wtedy zawsze mogę z Wami też popisać :-p Ale zaczęła już kombinować z przewracaniem się, łapie za przewijak i się siłuje, że hoho.. będę musiała obmyśleć, jak ją zabezpieczyć :huh:

lili zablokować dostęp do forum ??? :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

reklama
Kocie miodek na moje serduszko, wiesz co lubię:zawstydzona/y::-) ale masz usta piękne:zawstydzona/y::zawstydzona/y: może jakby mi jad kiełbaskowy albo inny silikon wstrzyknęli to też bym takie ładne miała?:zawstydzona/y:

Paulina:shocked2:

Góóód morning :rofl2:
Hejka!

Wlatuję się pochwalić, a w sumie to moją córcię i jej ostatnie cierpienia wieczorne w szczególności, które zaowocowały ;-)
biggrin.gif
MAMY ZĄBKA
biggrin.gif
biggrin.gif
wink2.gif
laugh.gif
z tego co udało mi sie zauważyć to lewa jedynka
wink2.gif
:happy:Młodam gratulujemy :tak:

W nocy 06.02.12 ok. 4 nad ranem odbył się w moim łóżku piękny koncert sławnego w naszej klatce tenora Sir Remi Fracis'a :cool2: po około pół godzinnym występie na żywo, gwiazdor muzyki poważnej inaczej, zmęczył się i zażyczył sobie mleka matki! :szok: Udało się zażegnać skandal, mleko matki dostarczono i gwiazdor uszczęśliwiony udał się na zasłużony spoczynek :tak: Słuchacze jeszcze długo nie mogli zasnąć, to są wrażenia!!! :rofl2:

just:-) nie moge ze smiechu. opis calej sytuacji wspanialy:-)

kocurku ja szybko z przewijaka zrezygnowalam bo Iwa tez zaczela kombinowac i balam sie ze mi spadnie.

potrzebuje pomysl na prezent, rodzice Lukasza maja 38 rocznice slubu w czwartek

aha zapomnialabym :zawstydzona/y:
mloda gratuluje zebolka

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry