• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pozbawiłaś chłopaków jedynej broni???;) a co będzie jak Maciuś zacznie biegać?

a ja lubię jak mała ślicznie wygląda, w końcu to dziewczynka;)) a taka śliczna bluzeczka to od cioci Wioli,a skarpetki od cioci Mary;)))-jak coś to ci odłoże ubranka-już przecież mówiłam:-D

a my na razie czytamy książki brata-trzeba jej kupić książke do zjedzenia....tak uważamy z mężem-pierwszą książkę trzeba zjeść-by się rozsmakować w literaturze;)

reklama
dziewczyny ktora za mnie dom ogarnie i obiad zrobi?
normalnie zaczynam pisac jak len patentowany:no:

Paulina Majeczce bardzo do twarzy w tej koszulce, mam nadzieje ze reszta tez posluzy.
wczoraj z Lukaszem niania sie bawilismy:-)on siedzial w kuchni , ja w sypialni i rozmawialismy ze soba, a Iwa biegala od jednego do drugiego i niemogla zrozumiec o co chodzi?:-)

Ostatnia edycja:
czyli _Wiola niania się podoba?;), a te bluzeczki są dobre na Majeczkę:-D

Libby jak dziecko robi się tzw. podłogowe to wystarczy wieczorem jedynie butle wyparzyć-a kapeć mu smakuje chociaż???;)))

Interesy z Tobą PAULA to przyjemność. :-) Na ciuszki zawsze chętna jestem. Kupuję na wyprzedażach w większości, ale jak mam za spodenki lepsze zapłacić 60zł to już mi nie do śmiechu.
Myślę też o tym, że ciuszki będą na drugiego szkraba, więc szukam porządnych rzeczy. Tylko czy to będzie chłopczyk?...
Lumpki znudziły mi się póki co.

Papucie mam takie futrzaste-kłaczaste wrzosowe. Sądząc po mince- nie smakują. heheh

Paulina narazie sie podoba, zobaczymy w prawdziwym uzytkowaniu jak sie bedzie sprawdzac. to moj pierwszy kontakt z niania bo przy Iwie nie byla mi potrzebna.teraz mysle ze sie przyda bo jednak jak maly zasnie to z Iwcia bede mogla wyjsc do piaskownicy czy w pilke pograc na podworko.
narazie jestem nastawiona na tak i zaczynaja mi sie podobac takie uzadzenia:-)

Jos-ja trzymam kciuki y wszystko było po twojej myśli;))) i już się nie zapominaj:-D

Wiola-mi się bardzo ta niania przydała-w obu przypadkach;))

Libby ja też tak trzymałam ubranka po Danielu i mam Majeczkę;)))

witam sie z kawka :)
nocka jak zwykle ostatnio czyli kiepsko .. ale dospalam i lepiej mi :) maz troche rano sie malym zajal przed praca , a mamusia w lozeczku pognila :)
makijaz i wlosy zrobione , maly gada do karuzeli , dzisiaj ma dzien nawijania hehe
smieszny taki sie zrobil , juz kumaty , nasladuje moje minki , uklada dziubka do buziakow i kurcze siada ... nie wiem na ile mu pozwolic ?? moze doradzicie cos ??
Kocurek chyba twoja mala tez taka wyrywna do siedzenia , dajesz jej tak troche pobyc czy raczej nie ??

Asionek - u mnie te kilogramy tak leciały przy przy pierwszym, a z drugim i trzecim to już nie ma tak lekko :eek: wiek czy jaki ciort :-D

z tego co czytam sporo kobiet tak ma , ze przy kazdej kolejnej ciazy gorzej leca te kg ...
ale to chyba tez zalezy od kobiety np. moja mama po naszej 3 od razu gubila wszystko i to z nawiazka jeszcze , a tyla w ciazach bardzo duzo :) takze ja licze , ze moze mam jej dar gubienia kilosow hehe

Mademoiselle - Mia spała dobrze, a o 7.30 obudziła tatę głośnym "eeeeeeeeeeee" i sobie na dzień dobry pogadali na przewijaku! :laugh2::laugh2::laugh2: A u Was? Z dziadkami naprawdę mamy super!... Bez nich nic byśmy razem nie zrobili, więc jestem ogromnie im wdzięczna za każdym razem gdy nam pomagają! :tak:

fajnie tak miec dziadkow i rodzinke blisko :) zawsze to jakas pomoc i z mezem mozna gdzies wyskoczyc :) ja to moge pomazyc narazie hehe
sami jestesmy ...

ach kochane:-D u nas tak zimno, że mąż właśnie z pracy wrócił, zwolnili ich:szok:
Made:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bardzo zacne, dziękuję, a u Was jak? zawsze rano jak wchodzę na nasz wątek to tak mi się milo dzień zaczyna, dzisiaj weszłam na grupę zamknięta czerwcówek a tam kłótnia jak nie wiem co, ubliżanie, obrażanie, tragedia... dlatego wole byc u Nas, tam się nie udzielam i pewnie mnie zaraz wyrzucą:eek:

fajnie , ze mezus w pracy :)
doczytalam o wizycie no niepowazne to jest :/ kase sie placi nie mala wiec jakos to powinno wygladac normalniej ...
a o co tak sie zra dziewczyny ??
u nas na poczatku jakies spiecia byly , a od dlugiegooo czasu panuje wileka milosc hehe
jest u nas kilka naprawde swietnych dziewczyn , mamy grupe zamknieta , kontakty tez prywatne troche , jedna nawet jest z Fr tez :) takze fajnie :) ja mam sporo znajomych takich naprawde dobrych z sieci i juz lata dlugie sie przyjaznimy :)
a tutaj na tym watku to juz wogole same super dziewczyny sie zebraly !! :) dlatego pisze dalej i nigdzie sie nie wybieram hehe

L. w domu bo chory, niby juz nie ma goraczki ale zpostawilam go w domu bo kaszle

asionek : dobrze, ze cham wyplacil pieniadze! a jak co do pracy nowej decyzja do 31.03 to jeszcze faktycznie dla francuzow szmaaat czasu :) hihihihihihi

zdrowka dla Poldusia :)))
no dla nich to prawie jak wiecznosc hehe
a ja lubie na juz wiedziec ... no coz Fr uczy mnie cierpliwosci nie ma co :)
tez mamy jak wy podobna sytuacje z rodzina ...

liluś a proszę bardzo :-p laptopik na przewijaku stawiam :-) Zobacz załącznik 433873ale to luksusowa wersja.. zwykle na przewijaku leży Ola, a laptopik na umywalce :-D Jak ja wyglądam hahahahaha..!! umyłam włoski hehehe..

ulala te usta :szok: oddaj troche :-D
Góóód morning :rofl2:

:happy:Młodam gratulujemy :tak:

W nocy 06.02.12 ok. 4 nad ranem odbył się w moim łóżku piękny koncert sławnego w naszej klatce tenora Sir Remi Fracis'a :cool2: po około pół godzinnym występie na żywo, gwiazdor muzyki poważnej inaczej, zmęczył się i zażyczył sobie mleka matki! :szok: Udało się zażegnać skandal, mleko matki dostarczono i gwiazdor uszczęśliwiony udał się na zasłużony spoczynek :tak: Słuchacze jeszcze długo nie mogli zasnąć, to są wrażenia!!! :rofl2:

nie opis mnie powalil :))))

Hej,
zamarzłam:no: tak mi zimno,że mam już dość tej zimy:wściekła/y:nie wiem jak się już ubierać:confused2:

Pozdrowionka:happy:

wspolczuje zimna :/ brrrr

Hej :-)
ZIZI te niebieskie są piękne! W ogóle kotki są cudne.

Znowu tylko na chwilkę zawitałam, znowu noc była długa i znowu mam 1000500100900 rzeczy do zrobienia. Mechanik załatwiony, posprzątane, mięsko odmrażam(nie uznaję mikrofali brrrr!), pospacerowane raz, poprane dwa razy, prysznic wyszorowany.
Z pozostałych rzeczy: obiad, kosmetyczka- bardziej na plotki koleżeńskie idę, przy okazji brwi wyregulować, rzęsy podoczepiać, zrobić hennę, parafinkę na rączki... takie tam.

pracowita pszczolka z ciebie :) nie pytam o ktorej wstalas zeby to wszystko ogarnac hehe , moze do ciebie sie zapisze na kursy organizowania zajec domowych ? :)

czytamy;)
Zobacz załącznik 433928

odpowiednia książka dla 6 mies. dziewczynki;)

slicznosci !! :))))

Pok wlasnie widzialam w TV Genewe :)) wow niezle hehe , slicznie jezioro wyglada !!

oki ide malego polozyc spac :)

reklama
Wiola ogórkowa z soboty;)ba Daniel je flaczki z dziadkiem;))

kurcze pokazałam małej jak fajnie się jeździ na jeździku i teraz przechlapane...ale człowiek głupi;)))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry