• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wsadź je najpierw do reklamówki, potem do kartonu. nigdy nic nie wiadomo. Może zalać albo cóś. Poza tym ten zapach. Ja w kamienicy mieszkam i panuje tam stęchlizna, dlatego ciuszki za małe i za duże w komodzie trzymam.

Już mnie nie ma

reklama
uff zasnęła,mam nadzieję,że trochę pośpi a nie obudzi się zaraz z płaczem...dałam jej trochę nurofenu bo juz mam dosyć zabawy w kotka i myszkę z jej spaniem w dzień...kurde, jak ja nie lubię jej dawać leków...

idę jeszcze jedną aukcję wystawić...

Ufff, Mia właśnie zasnęła na 2. drzemkę. A ja w międzyczasie wciągnęłam śniadanie i 3 kawki, ogarnęłam chatę, odkurzyłam i posprzątałam łazienkę, wstawiłam pranie i teraz trzeba rozwiesić.

Moja kruszynka jest dziś - odpukać -taka wesoła!!! :happy::happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Moja kochana, nawet jak ją brzuszek bolał, to nie płakała, a uśmiechała się do mnie! :tak::tak:

Zmykam rozwieszać pranko, będę potem.

mi Iwa wlasnie tez zasnela:-)firany i woale sie piora, musze okan troche ogarnac bo od swiat wiszaly te same firanki i brudne byly. normalnie juz byl dawno zmienila ale staram sie jak najdluzej je trzymac zeby potem jeszcze pod w marcu zmienic a potem w kwietniu zeby byly czyste na przywitaje malucha.
kurze musze poscierac bo sie namnozyly.
dobra czas sie zabrac za robote
Paulina dewolaje beda na obiad( nie wiem jak sie pisze):-*

a w miedzy czasie jeszcze posprzatam zalana przez pralke lazienke:-/mam nadzieje ze tylko filtr sie zapchal i dlatego wylala wode na lazienke

Ostatnia edycja:
Jak tam się dzień kręci? :-) U nas się obiad robi, jestem już po deserze :-p (ciasto bezowe mniam mniam!) i Maciuś zaczął chodzić po 4 dniach raczkowania! Buziaki - ukrywam się z forum przed chłopem więc w skrócie tylko :-p

halo halo gdzie sie wszystkie panie poukrywaly co?
Iwa sie wlasnie obudzila, ja skonczylam wieszac firanki, woale jutro bo dzis juz nie dam rady

reklama
a ja u fryzjera byłam :)

Komu michałka, albo innego cukieraska? Taki mam smak na słodkie ostatnio, że szok:szok: ale na kolacje kupiłam seler naciowy i zjem z sosikiem greckim :))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry