• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja córa własnie ogląda bajki i śmieje się w głos!!! :-):-):-):-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Zapomniałam się pochwalić, ze ją wczoraj na tym przyłapałam po raz pierwszy! :happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Wczesniej jej w ogóle TV nie włączałam, myślałam, ze i tak ją to nie będzie interesowało, bo jeszcze taka malutka... A tu proszę! :laugh2:

Przepraszam, ale będę z doskoku. M. już wrócił z pracy, ja pichcę obiad, a Mia siedzi i się śmieje z bajek! :-)
Miłego popołudnia!

reklama
Rurka ja mam czekoladę z nadzieniem toffi;))

jupi-mój mąż był u złotnika i mam oczko do pierścionka zaręczynowego wstawione!!!!;))) wygląda oryginalnie

Kocurku dziękuję za zdjęcia z łazienki - świetnie sobie urządziłaś swoje gniazdko w domowym zaciszu :-p Chciałabym zobaczyć Ciebie i Oleńkę w akcji w tej łazience :-p

Wioluś licytujesz płaszczyk? Co na obiadzik przygotowałaś?

Paulinko, Rureczko kusicie słodkościami oj taaak!!!!!!! Ja się dziś zważyłam i dzięki temu cały dzień mam dobry humor i zajadam się słodkościami bez wyrzutów sumienia :-p Także piszcie ile wlezie o smakołykach! To bardzo pozytywnie rozgrzewa!

sol : to ma byc balagan??? toc to jets skladna zabaw ai przestrzen wolna ( czytaj czysta) miedyz 1 zabawka a 2 :) u mnie inaczej troche to wyglada ;)

reklama
Wioluś na razie jest tyle co na początku ciąży - ale super, że bez żadnych wyrzeczeń! Jeszcze tak 4 kg mniej i będzie fajnie :-) Jak w ciąży jadłam tyle co teraz to tyłam w oczach....

Sol piękne kolorowe zdjęcie! Żadnych mioteł, podartych kartek, łyżek, rozdeptanej ciastoliny, powywracanych krzeseł - na moje oko masz super porządek!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry