just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Lilu właśnie mam ochotę paść tak na oba i wstać dopiero rano
dobrej nocy!
na szczęście Remi też już się na PACZYł
dobrej nocy!na szczęście Remi też już się na PACZYł

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobrej nocy!
Skoro mówicie o wadze, to na pohybel! Przytyłam ostatnioale cóż drogie koleżanki, jak się karmi piersią, to trzeba dbać, żeby się odżywiać i dostarczać wszystko i sobie i Maluchowi, jak przestanę, to wtedy będę myśleć i ostro działać, a teraz nie przesadzam, chociaż słodyczy nie umiem się wyrzec od czasu do czasu
![]()
hej
asionek : u twojego to taka faza, a mojjeszcze nawet nie zaczal spac tak jak trzeba!!!!wiec my nawet nie mamy dobrego rytmu do zahwiania...
nie wiedzialam z emozna miec 1-go pilota heheale teraz jak juz sienaucyzlam nimi operowac...
co do pracownikow to ...yyy... czy personel jest zatrudniony na czarno ze facet nie chce placic???? przezciez nie ma prawa nie wyplacic pensji !!!!!! normalnie szok ... a wiadomo co z ta nowa posada meza??? udalo sie ???
jos - widząc jakie temperatury są teraz w Europie, to się nie dziwię, że i we Francji woda w rurach zamarzaW Hiszpanii było -20
![]()
Asionek - Twoje rejony, widziałam w TV ten rosyjski wyż też nie oszczędza :/
Jeszcze tylko tydzień Kochane))) i zatopimy marzannę!
Hello!
No to pierwszy bieg narciarski zaliczony!Przejechałam też tyłkiem po sniegu 3 razy, nie ma co!
Ale powtórka w następny weekend, bo tak mi się podobało, ze hoho! Oczywiście, jakby mnie ktoś zobaczył, jak próbowałam stanąć na nartach pod małą górką, to by się zgiął ze śmiechu...
A taka wściekła na M. byłam, jak się ze mnie nabijał, że myślałam, ze go kijkami pobiję!
Szkoda, ze tego nie sfilmował!
Ale dalej poszło już OK. :-):-):-):-)
Potem byliśmy na obiedzie u taty M. i nam się zeszło, dlatego nie wlatywałam dziś - wybaczcie.;-)
A jak tam dzionek na BB?![]()
witam wieczornie
kocurku sliczne male tygrysiatko;-)
my dzis mamy fajny dzien, bylismy z mala w ,,kinderku"taki fajny plac zabaw dla dzieciakow z malpim gajem, zamkiem dmuchanym i wiele innych . naskakalismy sie z mala, wybawilismy , potem pojechalismy na male co nieco co kfc , nastepnie dostalismy zaproszenie na torta bezowego i Iwa z kuzynkami sie pobawila i teraz dotarlismy do domu...maz mi zapowiedzial ze dzis nie da mi isc spac . wiec wieczor tez zapowieda sie milo:-)
jak u was minela niedziela?
Hejka!
Wlatuję się pochwalić, a w sumie to moją córcię i jej ostatnie cierpienia wieczorne w szczególności, które zaowocowały ;-)MAMY ZĄBKA![]()
![]()
![]()
z tego co udało mi sie zauważyć to lewa jedynka![]()
![]()

Mary faktycznie same trójkiSmacznego i na zdrowie dla Ciebie! Mia śpi?
;-) Mam nadzieję, że usypianie szybko poszło! A co do lasagne, to to moje popisowe danie i tak naprawdę to trzeba pamiętać o paru trickach i na pewno się uda! Płatów lasagne nie musisz gotować, jeśli nie masz czasu, ale te ze spodu i te z samej góry wysmaruj margaryną od tej strony, która nie dotyka farszu. Ona je zmiękczy. Formę tez posmaruj margaryną. Poza tym lasagne z samym szpinakiem może wyjśc lekko brejowate, dlatego użyj jeszcze mięsa mielonego z sosem pomidorowym. Szpinak podduś na patelni z odrobiną Vegety tak, aby był miękki. Nie dodawaj oleju ani nic, tylko zamrożony szpinak duś na małym ogniu do miękkości. Mięso mielone w sosie pomidorowym przygotuj jak do spaghetti. Potem jako pierwszą warstwę połóż szpinak, potem nast. sos z mięsem, potem szpinak itd. aż zuzyjesz wszystko. Na koniec płaty lasagne posmarowane od góry margaryną i na to sporo sera żółtego. 

Pomiędzy warstwy też możesz sypać ser żółty, będzie bardziej niezdrowo i pysznie! 
:-) No, to taka moja wersja klasyczna. Powodzenia, nie zrażaj się! Moje pierwsze danie było obrzydliwe, ale zaczęłam je modyfikować i wyszło. ;-) Dobrej nocki!mary : super ze dzionek wam sie udal i zazdroszcze wam i mii dziadka " na miejscu"![]()

;-) Moja mama w Oslo, ale jakby bliżej była, to byłaby trzecia do wyrywania!
Ale serio - naprawdę nam to wiele ułatwia i dzięki nim możemy np. śmignąć na narty, bo bez ich pomocy nic nie byłoby możliwe. MAry-fajnie opisujesz te narty-też tak chcę!!! i warto czasami zgrzeszyć kulinarnie-ja to jestem grzesznica na potęgę-ale u nas srogi mróz i @ do tego-ciężki temat)
ja zmykam na csi,papa

Dobrej nocki!Hejka!
Wlatuję się pochwalić, a w sumie to moją córcię i jej ostatnie cierpienia wieczorne w szczególności, które zaowocowały ;-)MAMY ZĄBKA![]()
![]()
![]()
z tego co udało mi sie zauważyć to lewa jedynka![]()
![]()

lalala :-))))
oby rozpuścili kostki
))

wiek czy jaki ciort 

A u Was? Z dziadkami naprawdę mamy super!... Bez nich nic byśmy razem nie zrobili, więc jestem ogromnie im wdzięczna za każdym razem gdy nam pomagają! 
Mam takie zakwasy, ze szok! 

jakies gimnazjum czy inne cuda