• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka ojj dawno mnie tu nie było nawet nie dam rady nadrobić zaległości u mnie wszystko o.k 16 lutego kolejna wizyta u lekarza brzuszek rosnie a wraz z nim dzidzia ostatnio miałam małe załamanie bo zaczęłam sie martwić czy z dzieckiem wszystko jest dobrze itp chciałam nawet iść prywatnie na usg ale jakoś kumpela mnie pocieszyła itp i jest lepiej.

siedze wczoraj przy komputerze i od 5min odczuwałam jakies bulgotanie albo jak bąbelki powietrza, takie jak ktoś rusza ręką w wodzie nie wiem jak to opisać może to dzidzia ale to pewnie za wczesnie pozostaje czekac na kopniaki chociaż koleżanki pisały że to prawdopodobnie maluszek daje o sobie znać aż mi się płakać chciało :)

reklama
Ciężko jest Paula,ciężko...i psychicznie i fizycznie i finansowo.
Ja właśnie pakuję paczki,dzisiaj idę powysyłać co trzeba...wyprzedaję szafę itp. Pilnie potrzeba nam pieniędzy.
A propo to Tobie w końcu puściłam przelew.Nie zapomniałam.

o kurcze Karola-to nieciekawo...ech ,że życie ciągle ci tak dokopuje-strasznie nie fair...

hej Asiek-no to rzeczywiście mogą być pierwsze ruchy maleństwa-ja czułam takie łaskotanie/trzepotanie skrzydeł motylka w okolicy pępka;))

Paulina a dziekuje Iwa dobrze, ostatnio ma chyba lepszy okres bo w dzien robi sobie drzemke a wieczorem idzie spac bez marudzenia i przesypia cala noc .wiem ze ona jest juz duza ale jak na moje dziecko to jest cos niespotykanego:-)

Asiek super ze dobrze sie czujesz, oby tak dalej i nie zamartwiaj sie niepotrzebnie

oj już jak dał maluszek o sobie znać to nie będę się zamartwiała tylko czekała na więcej ale wszystko w swoim czasie :D
ale aż się wzruszyłam wczoraj hehehe

Asiek bo te pierwsze zawsze najcudniejsze-a jak potem dostaniesz kopniaka w żebra to już nie tak fajnie;))

idę sobie copaczino zrobić-komu,komu? dziewczyny mi smaka ostatnio narobiły;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry