• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wstalam:-)
polozylam Iwe spac i sama padlam razem z nia:-)
o Paulina:-) sliczne buciki
Just super lupy:-)
Maran fajnie ze mialas rodzicow u siebie, zawsze to odpoczynek , nwet jezeli nie tyle fizyczny to psychiczny napewno. pisz do nas w wolnej chwili bo my tesknimy za swoimi wystaranymi :-)
Carola ja czulam ze u ciebie cos sie wydarzy:-) ale ciaza ? :-)staraj sie w miare mozliwosci byc spokojna , po nastepnej wizycie bedziemy gratulowac i glskac po brzuszku:-*

reklama
I z Małżem coś skrobiemy,szukamy wyjścia z sytuacji....

I idę zrobić obiad...
Modlę się też żeby dzidzia urosła i została...To będzie ciężki tydzień:(

Narazie nie dziekuję...poczekamy,trzymajcie &&&&, z resztą jakoś dam radę:)

Karola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiola-hej;)

Bałam się już pytać, czy chcesz, żeby z Tobą została w obecnej sytuacji...... :sorry2:
Skoro chcesz, to nic tylko czekać i myśleć..... pozytywnie :):*
Ooooo rany........

Muszę kawę...

Carola kciuki trzymam mocno!!! &&&&&&&&&

Wioluś Ty się nie obijaj tylko co masz mi dać to daj :-p Inaczej klaps na gołą pupę!

Kocurku
nadal myślę o tych jabłkach....:errr::eek:

rurka ciekawe z czego te pudelka czy to taki kartonowe czy co?
aha te wkladki laktacyjne sa dobre, ja je czasem kupowalam jak w Irlandii jeszcze ieszkalam. jutro pojade do lidla to tez sobie zakupie

lil ja tez cie kocham:-p

wiolu właśnie nie wiem... na stronie widziałam, takie różowe mi się podobają. Mówisz, że wkładki z lidla dobre? Może tez kupię...

Kocurku :* Kawa? No nie odmówię :-p

Olivka - musisz myśleć teraz pozytywnie :) Mój Igorek też był w maleńkim pęcherzyku, i w dodatku płaskim....lekarz dawał nam 50/50, a jednak jest!
I urodził się wielki jak dąb :-) Twój kropek też sobie da radę :))) tylko musisz w niego wierzyć....skoro się przyczepił, to z jakiegoś powodu ;-)
Kciuki ogromne :))))))))))))))))))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry