• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - ja już napisałam i podtrzymuję :) Musisz teraz myśleć pozytywnie :))))

poczku - o szlag! To się Wam narobiło :( Dobrze, że ten mały lokator osłodził Wam resztę tego dnia :)))

reklama
poczku - o szlag! To się Wam narobiło :( Dobrze, że ten mały lokator osłodził Wam resztę tego dnia :)))

Eee tam porobilo. Jedyne, ze tatus ludzika nie widzial. Ja to bym takie obtarcie olala... Hmm ale z drugiej strony nigdy nie mialam nowego samochodu :) nic to takiego strasznego. Zycie mnie nauczylo juz co jest klopotem a co bzdura :)
ludzik jest najpiekniejszy :)

kocurek : mozesz powoli sie syzkowac, nie to ze prowokuje ...ale z reka na sercu ... juz slychac sapanie rownomierne jednego ogra, drugi sie naje umyje zeby i za 20-30min bede paczec ;)

mad e: kocur chcial mnie znokautowac fotkami swoimi za to ze mam za grzeczne dzieci, ale ze napisalam ze dzieci nie spia, to doszla do wniosku ze wtakim razie bedzie laskwa i poczeka. A w ciagu 5min mi filutek zasnal i niedlugo dolaczy do niego L. takze juz sie moze kocurek mscic bo juz jest/za chwile bedzie ZA CO :)

hahaha:-D made kocurro obiecywał pomstę i słowa dotrzyma!! :cool2:
A przy okazji się zmotywuje do dbałości o swa powierzchowność :-p

NIGDZIE NIE IDZIESZ!!!!!!!

hehe... proooszę ładnie :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć